Fenerbahçe - Trabzonspor (1-0)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Yapı diyenlere maçın ilk 20 dakikasınız izletin. 20 dakikada bitirdiler Trabzonu kartlarla iptal edilen gollerle.

Bu arada Onana yı mı alsaydık yavv

bırakın bu işleri iki sene evvelki derbilere sayalım, lehimize olunca iyi aleyhimize olunca öyle böyle..

ozan tufan ve onana güzel iş çıkarıyor. kereme top oynatmadı ozan tufan :D

ya abi Allah için şu gole gerçekten iptal diyorsan sana ne diyeyim bilemedim @Myself
Ankara'nın karanlık diyarlarından selamlar
Ben posizyona yorum yapmadım ki bir fenerbahçeli olarak bende aynı görüşteyim ben dönen muhabbetlere istinaden yorum yaptım duhan iki sene evvel burda değildim ertelenmesi gereken maç oynandı yaygara yok yaşayan fener rams park ta bedava 10 kişi kaldık yaygara yok..

Fenerbahçe, ama lehine oldumu hak hukuk..

Bu işler sadece fenerbahçe ye olmuyor vesselam duhan ..
Maviderinlikler selamlar

niye iki sene evvelki derbilere sayıyoruz? bunun mantığı ne. hakem maçı aldı bir tarafa verdi. ve bunu bilerek yaptı.
Dogru diyorsun Pleks ..
Ben iki sene evvelden örneğim galatasaray trabzon lehine olduğu durumların vurgusunu yaptım o zamanda bir taraftan alıp verilecekti Müsade etmedik .
Şimdi fenerbahçe lehine verilince yaygara yok öyle bir dünya adaletsiz herkes için adalet..

Ahahahahahahahahahhahahah yüzsüz olmayın demiyoruz bu kadar yüzsüz olmayın diyoruz. Dirseği ile skriniarın çenesine vurup faul yapıyor gol niye iptal edildi diyorlar. Adamın bileğine kontrolsüz giriyor niye kırmızı kart diyorlar. Bu kadar olmaz a koyayım ya :d bu gs zeka tayfa her yerde böyle. Aynı müdahaleler kendi maçlarında kendilerine yapılsa ne derler? Faul yoktu ve kırmızı kart değildi mi der şu zeka tayfa? I see ağlayan Galatasaray people again.

Sadece kulaklarınızı kapatın şu fotoğrafa bakın. Bu kırmızı kart değil diyecek zekaya sahip bunlar

IMG_1086.jpeg

• Beğen
Tepkiler: W

trabzon belediye başkanına bak. biraz sonra büyük ihtimal telefon gelir siler bunu. bu açılım takımıyla mücadele edemez kimse.

ilk yarıdaki tepkiyi dindirmek için fenerin golünü yediler.

eski-hazine-ve-maliye-bakani-berat-albayrakin-gorevine-geri-donebilecegi-iddia-edildi-17289044...jpg

fenerin gol neden verilmedi sanıyorsunuz. damat tek başına direniyor. aslanım benim.
bakalım hangi taraf bu savaşı kazanacak.

Geri