Fenerbahçe - Trabzonspor (1-0)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Teknik direktör olmadan bu tip maçlara çıkmak çok riskli ancak oyunculara güveniyor olmalılar.

Kaleci değişikliklerinin iki takım açısından da etkili olacağını düşünüyorum ancak tabii ki Fenerbahçe avantajlı durumda, Trabzonspor için ise riskli bir değişiklik oldu.

lefty sen konuyu hortlattıkça benim pazar akşamına yapamadığım planlarım geliyor aklıma :üf:
televizyonun önünden bile geçemeyeceğiz bu maç... hadi hayırlısı

Kaleci değişikliklerinin iki takım açısından da etkili olacağını düşünüyorum ancak tabii ki Fenerbahçe avantajlı durumda, Trabzonspor için ise riskli bir değişiklik oldu.
içini ferah tut Lefty , değişim ile beraber kötü bulutları arkamıza bırakacağız Allahın izniyle camia olarak kaos ortamında olmamız en büyük dezavantajımız ben ama güzel günler gelsin istiyorum artık..
Antrenman maçı yaparız hamsilerle : )
inşallah..

G0gHy1lXIAAb_J7

bir galatasaraylı olarak;
trabzonun elinden kalecisini alarak belki de fenerin bu maçı kazanmasını sağladık. ve burdan aldığı puanla şampiyonluğu kaçırdık belki de. fenerli dostlarım şimdiden tebrikler

Ozan Ergün kim daha önce maç yönetmiş mi, hakemden yana sıkıntı olmazsa TS rahat kazanır

Anlaşılan o ki Fenerbahçe'den korkup Onana'yı getirmişler.:) Böyle rakipleri severiz.

Doğum günü hediyesi olarak 6 -0 ya da 5 - 1'lik bir galibiyet gelir mi?

Basketbol maçı ile aynı saatlere denk gelmeseydi keşke.:(

Basketbol maçı nedeni ile maçın saati 19.00 olarak değiştirilmiş.

Son düzenleme:
Geri