Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güzel bir maç olsun da keyifle izleyelim.lefty sen konuyu hortlattıkça benim pazar akşamına yapamadığım planlarım geliyor aklıma
televizyonun önünden bile geçemeyeceğiz bu maç... hadi hayırlısı
içini ferah tut Lefty , değişim ile beraber kötü bulutları arkamıza bırakacağız Allahın izniyle camia olarak kaos ortamında olmamız en büyük dezavantajımız ben ama güzel günler gelsin istiyorum artık..Kaleci değişikliklerinin iki takım açısından da etkili olacağını düşünüyorum ancak tabii ki Fenerbahçe avantajlı durumda, Trabzonspor için ise riskli bir değişiklik oldu.
Trabzonspor kadrosu ile Fenerbahçe'yi kıyas yaptığında hangi açıdan rahat kazanır sence?Ozan Ergün kim daha önce maç yönetmiş mi, hakemden yana sıkıntı olmazsa TS rahat kazanır
Takım oyunu şu an ts daha iyi oynuyor, bu işler kadro kiyasiyla olmuyor olsaydı şu an şampiyonlar Ligi'nde olurdunuzTrabzonspor kadrosu ile Fenerbahçe'yi kıyas yaptığında hangi açıdan rahat kazanır sence?![]()
O zaman skor tahmini de alalım.Takım oyunu şu an ts daha iyi oynuyor, bu işler kadro kiyasiyla olmuyor olsaydı şu an şampiyonlar Ligi'nde olurdunuz