Fenerbahçe - Trabzonspor (1-0)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Yeni kalecileri kim olacak acaba?

uğurcanı almasaydık sizi üzebilirlerdi ama ben hala bir beraberlik çıkar diyorum bu maçtan :d

Vurulazak adami vururuz, asılacak adami da adarız sikinti yoooğğkk

Herhangi bir rakip takımın taraftarı olmayıp da doğrudan Trabzonspor destekçilerini görmek sevindirici, bol şans diliyorum.:)

Herhangi bir rakip takımın taraftarı olmayıp da doğrudan Trabzonspor destekçilerini görmek sevindirici, bol şans diliyorum.:)
Trabzonspor ile şampiyonluka oynadığımız Trabzonspor şampiyon olduğu vakit rakip takım taraftarlarının çoğu fenerbahçe olmasında Trabzonspor şampiyon olsun istediği günler aklıma geldi yorumuna istinaden: )

Trabzonspor ile şampiyonluka oynadığımız Trabzonspor şampiyon olduğu vakit rakip takım taraftarlarının çoğu fenerbahçe olmasında Trabzonspor şampiyon olsun istediği günler aklıma geldi yorumuna istinaden: )
Fenerbahçe hangi takımla maç yaparsa yapsın, rakip takım taraftarları o takımı destekliyor, Avrupa maçlarında bile bu bakış açısı değişmez. :)

Trabzonspor dan puan bekliyorum. 36 milyon euro verdik. Futbolcuların maaşı primi yatmıştır, iyi oynayacaklarını düşünüyorum :)

Balık ürünlerini tüketemiyorum balıkteryan olarak.. ama hamsi kızartmasını severiz halk olarak.. : )

fatih tekke ile bu sezon üç galibiyet bir beraberlik aldı daha diri takım görüntüsündeler kaptanlarını kaybetmiş olmaları büyük dezavantaj onlar adına..
Ben kendi evimizde yeni transferlerimizle bol golü galibiyet bekliyorum yeni oluşum takımımızın rakip takımlara göz dağı vermesi gereken bir performans bekliyorum..

Geri