-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sana kalsa biz her maç ya yeniliriz ya berabere kalırız, başka olasılık düşünemiyorsun.uğurcanı almasaydık sizi üzebilirlerdi ama ben hala bir beraberlik çıkar diyorum bu maçtan :d
Sana kalsa biz her maç ya yeniliriz ya berabere kalırız, başka olasılık düşünemiyorsun.![]()
Trabzonspor'u yenemeyeceksek Avrupa'da ne işimiz var? Moralimizi bozmaya çalışma.rakip kolay değil
gençlerbirliği ile maç yapsan derdim kazanırsınız edersiniz de trabzon bu![]()
Trabzonspor ile şampiyonluka oynadığımız Trabzonspor şampiyon olduğu vakit rakip takım taraftarlarının çoğu fenerbahçe olmasında Trabzonspor şampiyon olsun istediği günler aklıma geldi yorumuna istinaden: )Herhangi bir rakip takımın taraftarı olmayıp da doğrudan Trabzonspor destekçilerini görmek sevindirici, bol şans diliyorum.![]()
Fenerbahçe hangi takımla maç yaparsa yapsın, rakip takım taraftarları o takımı destekliyor, Avrupa maçlarında bile bu bakış açısı değişmez.Trabzonspor ile şampiyonluka oynadığımız Trabzonspor şampiyon olduğu vakit rakip takım taraftarlarının çoğu fenerbahçe olmasında Trabzonspor şampiyon olsun istediği günler aklıma geldi yorumuna istinaden: )
aynı bakış açısı sizde de var ama yapma şimdiFenerbahçe hangi takımla maç yaparsa yapsın, rakip takım taraftarları o takımı destekliyor, Avrupa maçlarında bile bu bakış açısı değişmez.![]()
O yönünü göremiyor @Leftyaynı bakış açısı sizde de var ama yapma şimdi![]()
aynı bakış açısı sizde de var ama yapma şimdi![]()
Avrupa maçlarında yenildiğinizde çok üzülüyorum.O yönünü göremiyor @Lefty
Avrupa maçlarında yenildiğinizde çok üzülüyorum.![]()
Sizin için değil, ülke adına üzülüyorum.inanayım mı![]()