Plesk
Elmas Üye
El yükseltelim;
bir tanesinin de imralı'da olduğunu söylüyordunuz. bu süreçte o bizden diye onu es geçip bağrınıza mı basıyorsunuz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
El yükseltelim;
olayı adamın konuşmalarından çıkartıp her olayda olduğu gibi kürtlüğe getiren sen mi diyorsun bunu. seni aşar bu konular.Ayy bir bitmedi geçmedi senin de kudurukluğun ayol ahahaha öyle ki carpita carpita taa İmralı'ya dayandı mevzu![]()
Benim bir kimseyi bağrıma bastığım yok. Sırf adam Kürt diye ve geçmişte söylediği doğru şeyler nedeniyle hedef gösterilmesi beni rahatsız ediyor. Boşaltılan ve bombalanan köylerden birinden göç etmiş biridir chobani. Kabul etseniz de etmeseniz de bu böyle. Keşke göç etmesine sebep olan olaylar olmasaydı da ülkesine yatırım yapsaydı. Burada gelişip büyüseydi(olur olmaz ayrı konu). Ha bu adamın deprem zamanı olsun, genelde olsun yaptığı yardımları, verdiği katkıyı kendisini eleştirenler %1 ‘i kadar yapmamıştır.bir tanesinin de imralı'da olduğunu söylüyordunuz. bu süreçte o bizden diye onu es geçip bağrınıza mı basıyorsunuz.
aynen sırf adam kürt diye, aynen.Benim bir kimseyi bağrıma bastığım yok. Sırf adam Kürt diye ve geçmişte söylediği doğru şeyler nedeniyle hedef gösterilmesi beni rahatsız ediyor. Boşaltılan ve bombalanan köylerden birinden göç etmiş biridir chobani. Kabul etseniz de etmeseniz de bu böyle. Keşke göç etmesine sebep olan olaylar olmasaydı da ülkesine yatırım yapsaydı. Burada gelişip büyüseydi(olur olmaz ayrı konu). Ha bu adamın deprem zamanı olsun, genelde olsun yaptığı yardımları, verdiği katkıyı kendisini eleştirenler %1 ‘i kadar yapmamıştır.
Ya çok komiksin bu gün ahahaolayı adamın konuşmalarından çıkartıp her olayda olduğu gibi kürtlüğe getiren sen mi diyorsun bunu. seni aşar bu konular.
biz çevremizde olsun, burada olsun geçmiş süreçte de böyle çok sesi çıkanları gördük. o seslerinin yine kesildiğini de görürüz. şu an meydan senin, içindekileri dök. tabii o yürek varsa. sanmıyorum.
her zamanki gibi asıl konudan çıkıp konu konu dolaşırsın diye düşünüyordum, tek konuda bıraktın. bir dolaş şöyle.Ya çok komiksin bu gün ahaha
Mızmızlanmanızı izlemek keyifli oluyor konuda sabahlayabilirimher zamanki gibi asıl konudan çıkıp konu konu dolaşırsın diye düşünüyordum, tek konuda bıraktın. bir dolaş şöyle.
Geçmişteki açıklamalarının inkar edilecek bir yanı yok ki. Ülkücü Sedat Peker bile videolarında geçmişte yapılanları anlatınca “vauuuv” diyordu milliyetçi tayfa. İçiniz rahat eder etmez bilmem ama sponsorunuz Rams’da o süreci yaşayanlardan. Direkt beyanı olmasa da biliyorum. Aksine, hala bunun inkar edilmesi beni hayrete düşürüyor. Chobani markası da 2000’li yılların başından beri var. Kobani ismini çoğumuz bilmiyorken bile. Adamın kendi markasını koyması kadar olağan bir şey yok. Ha bana kalsa Kobani olmasında da hiçbir sorun yok. Zamanla olacak bazı şeyler. Tahammül edilecek bir şekilde.
El yükseltelim;
kardeş sen sıkıntılı mısınTamam hadi bir limonlu soda iç serinle
Geçmişte ne (neler) söylemişti aziz dostum. Rica etsem aktarırmısın? Ama geçmişte ne demişte bu adam olay olmuş? Bunu yazmayıp yalnızca "sırf kürt" diye yazmak olmaz be agam.Benim bir kimseyi bağrıma bastığım yok. Sırf adam Kürt diye ve geçmişte söylediği doğru şeyler nedeniyle hedef gösterilmesi beni rahatsız ediyor. Boşaltılan ve bombalanan köylerden birinden göç etmiş biridir chobani. Kabul etseniz de etmeseniz de bu böyle. Keşke göç etmesine sebep olan olaylar olmasaydı da ülkesine yatırım yapsaydı. Burada gelişip büyüseydi(olur olmaz ayrı konu). Ha bu adamın deprem zamanı olsun, genelde olsun yaptığı yardımları, verdiği katkıyı kendisini eleştirenler %1 ‘i kadar yapmamıştır.
Fenerbahçeli hesaplar bili tepki gösteriyor. Hiç hoş değil yani paran mı yokta bunu yaptın...
Fenomen hesaplarının çoğu aynı tepkiyi gösterdi haklılar.12 numara bile bile ilk açıklandığında giydirmişti baya.
beşli çete diye tabir edilen holdingler ülkenin dört bir yanına okul gibi hizmetler yapıyor, burs veriyorlar, sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyorlar. aynı şekilde sedat peker gibi mafya liderleri fakir fukaraya yardım ediyor. bu kişi ve kişileri de şirin görelim o zaman. arka planda milletin ... koyabilirler ama önde toplum yararına iş yapıyor ponçikler, değil mi?www.instagram.com
Ekran başındaki tüm türkiyelilerşu açıklama bile Türk düşmanı olduğunun kanıtı değil de nedir
Şimdi diyeceksiniz Depremzdelere yardım etti bilmem ne yaptı sırf şirin görünmek için yaptığı yardımları öne sürmeyin artık.
Bu sponsorluk yakışmadı Fenerbahçe’ye
beşli çete diye tabir edilen holdingler ülkenin dört bir yanına okul gibi hizmetler yapıyor, burs veriyorlar, sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyorlar. aynı şekilde sedat peker gibi mafya liderleri fakir fukaraya yardım ediyor. bu kişi ve kişileri de şirin görelim o zaman. arka planda milletin ... koyabilirler ama önde toplum yararına iş yapıyor ponçikler, değil mi?