Fenerbahçe, stadyum adı ve Avrupa forma göğüs sponsorluğu için Chobani ile anlaştı

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Fenerbahçe, stadyum adı ve Avrupa forma göğüs sponsorluğu için Chobani ile anlaştı.

• 5+5 yıllık stadyum isim sponsorluğu: 10.000.000 euro
• 2+3 yıllık Avrupa forma göğüs sponsorluğu: 4.000.000 euro

galatasaray iktidar takımı diyerek eleştiri yapıyorlardı, bugün birilerine hizmet ederek siyasi sponsorluk alıyorlar. atatürk, cumhuriyet gibi değerleri kenara attı serok ali.

Bilip bilmeden konuşmayın. Bu sponsorlugu kabul etmezsen şampiyon olamazsın dediler Ali'ye. Mecbur kaldı adam

40 yıllik fenerli dostlarım takımi terketti ...

Aşağıdaki başlıkta detayları aktarmıştım.

Açıklama yapmışlardı ve Chobani tıpkı İngilizce'deki gibi Ç ile okunuyor yani Çobani şeklinde telafuz ediliyormuş.

Chobani'nin Türkçesi ne demek?
Chobani, 2005 yılında Türk Kürt ve iş adamı Hamdi Ulukaya tarafından kuruldu. Ulukaya, Chobani ismini "çoban" anlamına gelen Yunanca " chopani " kelimesinin bir varyasyonu olarak seçti.

Chobani - Vikipedi

Fenerbahçe Stadyumu'nda Tabela Değişikliği!

Amerika'da Yaşayan Aslen Dersimli olan işadamı Chobani Yoğurt Fabrikası Sahibi Hamdi Ulukaya Dünyanın en güçlü 100 iş insanı arasında Chobani yoğurt ismini rojava'nın Kobani kentinden alıyor

Suriye Kürdistanı, Batı Kürdistan veya Rojava (Türkçe: Batı), Suriye'nin kuzeyinde ve doğu kesiminde çoğunlukla Kürtler olmak üzere Arap, Çerkes, Süryani ve Türkmenlerin yaşadığı bölge. Orta Doğu coğrafyasında Kürtlerin yoğun olarak yaşadığı Kürdistan'ın, Suriye sınırları içinde kalan kısmını tanımlar.

biz atatürkçüyüz biz cumhuriyetçi bir kulübüz he canım hee parayı görene kadar böyleydiniz :)

Kuduruk yorumlara çok güldüm xfxfxgx
Neyse hayırlı olsun çok yakışmış bence :)

Son düzenleme:
bunun taraftarlıkla ilgisi yok
ali koç ve yönetimi hükümetin teröristleri temiz gösterme peojesine çok büyük yardım etmiş oldu
buna kendini teröristler ile yakın hissedenler dışında kimse sevinmez

bunun taraftarlıkla ilgisi yok
ali koç ve yönetimi hükümetin teröristleri temiz gösterme peojesine çok büyük yardım etmiş oldu
buna kendini teröristler ile yakın hissedenler dışında kimse sevinmez
Adam dünyanın sayılı iş insanlarından markası da Rojava'da bir şehir ismi
Senin ve senin gibileri için Kürt olması terörist olması için yeterli bir neden sanırım
Yorumlarınızı okudukça kahkaha atıyorum...
Neyse ki ne düşündüğü önemli olmayan bir avuç insanlarsiniz

Geri