Fenerbahçe, stadyum adı ve Avrupa forma göğüs sponsorluğu için Chobani ile anlaştı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bu ülke vatan hainlerini serbest bırakıyor artık aranmışsın aranmamışsın çok bir önemi kalmadı :)

Ayy bir bitmedi geçmedi senin de kudurukluğun ayol ahahaha öyle ki carpita carpita taa İmralı'ya dayandı mevzu:D

Ayy bir bitmedi geçmedi senin de kudurukluğun ayol ahahaha öyle ki carpita carpita taa İmralı'ya dayandı mevzu:D
olayı adamın konuşmalarından çıkartıp her olayda olduğu gibi kürtlüğe getiren sen mi diyorsun bunu. seni aşar bu konular.
biz çevremizde olsun, burada olsun geçmiş süreçte de böyle çok sesi çıkanları gördük. o seslerinin yine kesildiğini de görürüz. şu an meydan senin, içindekileri dök. tabii o yürek varsa. sanmıyorum.

bir tanesinin de imralı'da olduğunu söylüyordunuz. bu süreçte o bizden diye onu es geçip bağrınıza mı basıyorsunuz.
Benim bir kimseyi bağrıma bastığım yok. Sırf adam Kürt diye ve geçmişte söylediği doğru şeyler nedeniyle hedef gösterilmesi beni rahatsız ediyor. Boşaltılan ve bombalanan köylerden birinden göç etmiş biridir chobani. Kabul etseniz de etmeseniz de bu böyle. Keşke göç etmesine sebep olan olaylar olmasaydı da ülkesine yatırım yapsaydı. Burada gelişip büyüseydi(olur olmaz ayrı konu). Ha bu adamın deprem zamanı olsun, genelde olsun yaptığı yardımları, verdiği katkıyı kendisini eleştirenler %1 ‘i kadar yapmamıştır.

Benim bir kimseyi bağrıma bastığım yok. Sırf adam Kürt diye ve geçmişte söylediği doğru şeyler nedeniyle hedef gösterilmesi beni rahatsız ediyor. Boşaltılan ve bombalanan köylerden birinden göç etmiş biridir chobani. Kabul etseniz de etmeseniz de bu böyle. Keşke göç etmesine sebep olan olaylar olmasaydı da ülkesine yatırım yapsaydı. Burada gelişip büyüseydi(olur olmaz ayrı konu). Ha bu adamın deprem zamanı olsun, genelde olsun yaptığı yardımları, verdiği katkıyı kendisini eleştirenler %1 ‘i kadar yapmamıştır.
aynen sırf adam kürt diye, aynen.

olayı adamın konuşmalarından çıkartıp her olayda olduğu gibi kürtlüğe getiren sen mi diyorsun bunu. seni aşar bu konular.
biz çevremizde olsun, burada olsun geçmiş süreçte de böyle çok sesi çıkanları gördük. o seslerinin yine kesildiğini de görürüz. şu an meydan senin, içindekileri dök. tabii o yürek varsa. sanmıyorum.
Ya çok komiksin bu gün ahaha

Geçmişteki açıklamalarının inkar edilecek bir yanı yok ki. Ülkücü Sedat Peker bile videolarında geçmişte yapılanları anlatınca “vauuuv” diyordu milliyetçi tayfa. İçiniz rahat eder etmez bilmem ama sponsorunuz Rams’da o süreci yaşayanlardan. Direkt beyanı olmasa da biliyorum. Aksine, hala bunun inkar edilmesi beni hayrete düşürüyor. Chobani markası da 2000’li yılların başından beri var. Kobani ismini çoğumuz bilmiyorken bile. Adamın kendi markasını koyması kadar olağan bir şey yok. Ha bana kalsa Kobani olmasında da hiçbir sorun yok. Zamanla olacak bazı şeyler. Tahammül edilecek bir şekilde.

bugüne kadar rams global herhangi bir haber sitesine düşmediği için nedir ne değildir bilmiyorum
benzer şeyleri biz yaşasaydık yine aynı tepkiyi verirdim
benim teröre karşı hassasiyetim var
bana göre terörü teröristi öven yücelten ülkenin birliğine beraberliğine zarar veren konuşmalar yapmak yasak olmalı
pkk isterse sizi tükürüğüyle boğar diyen de hapse girmeli
biji apo diyen de hapse girmeli
pkk ile barış yapılsın diyen de hapse girmeli
ülkeye karşı silah tutan etkisiz hale getirilmeli
ben bu olaya fenerbahçe takımı olarak bakmıyorun
hükümet teröristlerle masaya oturunca ali koç ve arkadaşları sürece destek olmak için bu sponsorluğa imza attı olarak bakıyorum
ve bundan rahatsız olduğumu belirtiyorum

hükümet zamanında bir yanlış yapmış
şu an yaptığı yanlıştan destek alan biri de önceki yanlışa atıfta bulunuyo
dünyadaki tek fetöcü hakan şükür müymüş
hakan şükür de hükümetin futboldaki birinci adamıydı
yarın bu da aynı duruma düşebilir
düşmeyeceğinin garantisi yok

ben hükümetçi değilim
parti ya da insan takip eden biri değilim
yanlış yapanların hepsi yargılansın istiyorum
en başta fetullah gülene şiir söyleyen adamın yargılanması lazım adam cumhurbaşkanı diye yargılanamıyor

yani özetle bana çok yanlış örneklerle geliyon

Geçmişte ne (neler) söylemişti aziz dostum. Rica etsem aktarırmısın? Ama geçmişte ne demişte bu adam olay olmuş? Bunu yazmayıp yalnızca "sırf kürt" diye yazmak olmaz be agam.
Köy neden bombalanmış? Oradaki evlere kimler sızmış? bu adam ypg desteklemiş mi? ermenilerden ödül almış mı? yoğurdu bizim en "sevdiğimiz" ülke olan yunanlara satmış mı? o.çc soros ile buddy olmuş mu?
Yav bu adam türkiyeye neden yardım yapsın abi? Bir yer bombalanmadan önce türkiyeye yardım mı ediyormuş? yapma dostum allasen yani böyle yazdığınız zaman olmuyor.
Baba adam terör destekçisi işte 2 kere 2 eder 4 , destekleyebilir elbette. O zaman bana da bunu söyleyebilme imkanı doğar.
Etnik köken gözetmeksizin ypg yada başka terör örgütü sempatizanı olan babam da olsa sonuç değişmez.
Adamı sırf kürt diye hedef gösteren var mıdır? Elbette vardır fakat;
Senin o adam gibi hedef gösterilen "kürtlerden" olmaman bu adamın o.çoçku biri olduğunu değiştirmez canım kardeşim yapma allasen.
Bazı şeyleri artık değiştiremeyiz , çünkü birileri sonucunu bilerek seçimini yapmış.
He çözüm sürecine denk gelmesini artık sokakta bulunan çocuk bile biliyor.

Ekran başındaki tüm türkiyeliler :) şu açıklama bile Türk düşmanı olduğunun kanıtı değil de nedir :)

Şimdi diyeceksiniz Depremzdelere yardım etti bilmem ne yaptı sırf şirin görünmek için yaptığı yardımları öne sürmeyin artık.

Bu sponsorluk yakışmadı Fenerbahçe’ye

Ekran başındaki tüm türkiyeliler :) şu açıklama bile Türk düşmanı olduğunun kanıtı değil de nedir :)

Şimdi diyeceksiniz Depremzdelere yardım etti bilmem ne yaptı sırf şirin görünmek için yaptığı yardımları öne sürmeyin artık.

Bu sponsorluk yakışmadı Fenerbahçe’ye
beşli çete diye tabir edilen holdingler ülkenin dört bir yanına okul gibi hizmetler yapıyor, burs veriyorlar, sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyorlar. aynı şekilde sedat peker gibi mafya liderleri fakir fukaraya yardım ediyor. bu kişi ve kişileri de şirin görelim o zaman. arka planda milletin ... koyabilirler ama önde toplum yararına iş yapıyor ponçikler, değil mi?

beşli çete diye tabir edilen holdingler ülkenin dört bir yanına okul gibi hizmetler yapıyor, burs veriyorlar, sosyal sorumluluk projelerinde yer alıyorlar. aynı şekilde sedat peker gibi mafya liderleri fakir fukaraya yardım ediyor. bu kişi ve kişileri de şirin görelim o zaman. arka planda milletin ... koyabilirler ama önde toplum yararına iş yapıyor ponçikler, değil mi?

haklısın brocum yorum yapmak pek istemiyordum ama dayanamadım yeter bir yere kadar.
olayı hala türk kürt düşmanlığı zannediyorlar da asıl noktayı kaçırıyorlar hep.

Geri