Fenerbahçe, stadyum adı ve Avrupa forma göğüs sponsorluğu için Chobani ile anlaştı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Adam dünyanın sayılı iş insanlarından markası da Rojava'da bir şehir ismi
Senin ve senin gibileri için Kürt olması terörist olması için yeterli bir neden sanırım
Yorumlarınızı okudukça kahkaha atıyorum...
Neyse ki ne düşündüğü önemli olmayan bir avuç insanlarsiniz
önemli değilse niye bu kadar açıklama yapıyon

Senin ve senin gibileri için Kürt olması terörist olması için yeterli bir neden sanırım
her zaman olduğu gibi kürt kartı da açıldı. mağdurum da mağdurum.

bir avuç insanmış, bir bak bakalım kendine kim bir avuç insan. düşüncelerini kamufle etmeden söyleyemeyen korkak.

Sizi bu gün baya kuduruk pardon gergin gördüm arkadaşlar ..RELAX..!

Tam olarak sizi rahatsız eden ne? Kürt olması mı? Geçmişteki açıklamaları mı? Markasının chobani olması mı yoksa Fenerli mi olması?
şu olay gündeme geldiğinden beri neden rahatsız olunduğu belliyken kalkıp bu soruyu soruyorsun.

Geçmişteki açıklamalarının inkar edilecek bir yanı yok ki. Ülkücü Sedat Peker bile videolarında geçmişte yapılanları anlatınca “vauuuv” diyordu milliyetçi tayfa. İçiniz rahat eder etmez bilmem ama sponsorunuz Rams’da o süreci yaşayanlardan. Direkt beyanı olmasa da biliyorum. Aksine, hala bunun inkar edilmesi beni hayrete düşürüyor. Chobani markası da 2000’li yılların başından beri var. Kobani ismini çoğumuz bilmiyorken bile. Adamın kendi markasını koyması kadar olağan bir şey yok. Ha bana kalsa Kobani olmasında da hiçbir sorun yok. Zamanla olacak bazı şeyler. Tahammül edilecek bir şekilde.

Geri