Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Resmi hesaptan ve oyunculardan açıklama geldiğine göre yolumuzda artık engel tanımayacağız demektir.aman Lefty'cim daha erkendi
![]()
Şampiyon olduğumuzda tekrar konuşuruz.Ya bu lefty, angie falan paralel evrende yaşıyorlar sanırım, çok fenerli tanıdığım yok, hepsi mi böyle acaba hahahaha
Sizi izlemek yetti ve Avrupa Kupası'nı alamadan gelmeyin de Şampiyonlar Ligi başarısızlığınız unutulsun.gören de diyecek Bayern e 5 atmıslar da biz bilmiyoruz![]()
hepimizi çağırıyorsun eğer gs olmazsa hepimizi yemeğe çıkarbu kadar paylasimdan sonra Lefty sampiyon olmazsa gercekten uzulurum
moralini bozma seni sampiyonluk kutlamalarina cagiricam
ya ben zayiflamaya calisiyorum ne yemegihepimizi çağırıyorsun eğer gs olmazsa hepimizi yemeğe çıkar![]()
sen yemeyeceksin zaten sen şu şekil:ya ben zayiflamaya calisiyorum ne yemegi
suya sodaya cikaririm :dd ckxmcdkcksoxm
bilmezler hayatım@scope Galatasaray kutlaması ise bu kez ben yokum, geçen sene kutladım da ne oldu? Değer bilen Galatasaraylı mı var?![]()
Ekli dosyayı görüntüle 91620
dünyayı bilmem de danimarka’nın baya bi konuştuğu kesin, bu da bi şeydi…. nordsadfj…