Fenerbahçe - Olympiakos ( 1 - 0 / FB elendi )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Neye gülüyorsunuz, komik bişey mi var?

Boşver Enciğ,

Gel sana şiir paylaşayım... Bu Fener, adamı şeyapar...

Niye sürekli kaybediyorsunuz, tam da buna mukabil şiirim bar...

Penaltı atmayı bilmeyen ligin en çok penaltı atan takımı gjdfjrjt Yunan’a rezil ettiler bizi be gitmeyin bi da Avrupa’ya sahadan çekilin

lig maçını mı düşündü ne yaptı bilmiyorum yaptığı değişikliklerle maçı verdi. istifasını vermesi gerekiyor.

Fatih Terim hocamdan dolayı Panathinaikos maçlarını izliyorum
aşırı kötü futbolları var
adamların şampiyonunu getirsen burada 10. falan olur
ama gel gör ki ilginç bir şekilde avrupada oynuyolar
livakoviçin performansına yazık oldu

Ulan maçı izlemedim penaltıları izliyim dedim açtım bi heyecanla... Hani penaltı kullanan adama şöyle bir bakarsın dersin ya "atamaz" yahut "atar" diye. Hepsini bildim ya. Sanki kanaryam hiç penaltı çalışmamış gibiydi. Tercihler, penaltı atış sıralaması falan bana tuhaf geldi. Buraya kadar götürmesi de başarıdır, tebrikler arkadaşlar.

Fener kadar brceriksiz bir takım yok vallahi. Yunanistan'da size 3-0 dan 3-2 şansı verdiler, evinizde 120 dakikada sadece bir gol atabiliyorsunuz, penaltılarda 2 sefer gene şans verdiler ve değerlendiremediniz. Ya siz bu oyun için mi Süper Kupa maçında tiyatro yaptınız?
Neyse siz bu oyunla sadece Avrupa liglerine layiksiniz, ne işiniz var kalitesiz Süper Lig'de oynuyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Kim
bu fotoğraf her şeyi anlatıyor
IMG_6374.jpeg

Yok olm ne lig maçı ya. …. adamının zajc- krunic fetişi var. Takır takır işleyen orta sahayı bozdu aptal herif.
ben neden övülmüyorum diye demeç vermişti ya yakın zamanda, bakın ben de bir şeyler yapıyorum, oyuna müdahale ediyorum mesajı veriyor yorumları da yapılıyor bu durum için.

ben neden övülmüyorum diye demeç vermişti ya yakın zamanda, bakın ben de bir şeyler yapıyorum, oyuna müdahale ediyorum mesajı veriyor yorumları da yapılıyor bu durum için.
gitsin. Fred bile şaşırdı adam niye diye haykırdı ak. Lan yorgunluk desen yok sen tıkır tıkır işleyen bir orta sahayı nasıl bozarsın?

Elenmiş olsak da çok güzel mücadele ettiler ancak maç uzatmalara da penaltılara da kalmamalıydı ki ilk sayfada yazmıştım, risk yaratır diye...

Sağlık olsun...

Penaltı atamayan oyuncular da kendini sorgulasın.

Yine de buraya kadar gelmek de başarıydı.

Elenmiş olsak da çok güzel mücadele ettiler ancak maç uzatmalara da penaltılara da kalmamalıydı ki ilk sayfada yazmıştım, risk yaratır diye...

Sağlık olsun...

Olmuyor ama, kötüye kötü diyebilmelisiniz. Daha düne kadar böyle konuşmuyordunuz, Avrupa kupası kesin di hani, "dünya kulübü" rahatlıkla bu turu geçiyordu ama,.......
Şimdi " yine buraya kadar gelmek de başarıydı" ya evrildiniz. Beceriksizlikti resmen!!!!

Sağlık olsun...

Ligi alırsınız bişey olmaz ;d

gerçeklikten uzak futbol anlayışı bir yere kadar götürür maalesef. alışılmış hamlelerin dışında hiçbir varlık gösteremediği bariz ortadaydı ancak işler iyi gittiğinde kimse eleştirmediği için bugün bunlar yaşanıyor. kendisi fenerbahçe teknik direktörü olacak kapasiteye sahip değil. maçın başında skoru ele almasına rağmen, yaptığı hamlelerle turu hediye etti.
bir villa - fenerbahçe yarı finali izlemeyi isterdim, yazık oldu.

Olmuyor ama, kötüye kötü diyebilmelisiniz. Daha düne kadar böyle konuşmuyordunuz, Avrupa kupası kesin di hani, "dünya kulübü" rahatlıkla bu turu geçiyordu ama,.......
Şimdi " yine buraya kadar gelmek de başarıydı" ya evrildiniz. Beceriksizlikti resmen!!!!
Kötü oyunculuk var diyorsan lütfen Galatasaray maçlarına bak çünkü bugün FB kötü oynadı diyen ya futboldan anlamıyor ya da fanatik Galatasaraylı demektir.

Kartal hata yapsa da oyuncuların suçu yok.

Penaltı atamayanlar da heyecan mı bilemem ancak Icardi kaç penaltı kaçırdı, unuttun mu?

Geri