Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Siz elenince kıyamadık size.olumsuzu kaderiniz seçeceğinize “bayer leverkusen gibi tarihi bir şampiyonluk alacağız bu yıl” deseniz belki evren sizin için çalışmaya başlar… o kadar loser bi kulüp ki gidip elenenlerin kaderini üzerlerine çekiyorlar, ah ah… insan düşmanına da üzülür mü, üzülüyor işte insan bazen![]()
Tam üzülüyorum sonra kahkaha attırıyorsun bana bebeğim yaaSiz elenince kıyamadık size.Biz de elenip destek olalım dedik ancak 19 Mayıs derbisi bizim olacak, kimse darılmasın.
![]()
Maçı dikkatle izledim ve iyi oynadık ancak İsmail Kartal sağ olsun oyunu altın tepside sunacak adımlar attı ve penaltılar da kaçınca yapacak bir şey kalmadı. Sağlık olsun, oyuncuların ve kalecimizin çabası boşa çıktı ne yazık ki.Lefty'cim için üzüldüm sadece![]()
Aynen yani livodan kurtarış beklemezken adam elinden geleni yaptı sizinkilerMaçı dikkatle izledim ve iyi oynadık ancak İsmail Kartal sağ olsun oyunu altın tepside sunacak adımlar attı ve penaltılar da kaçınca yapacak bir şey kalmadı. Sağlık olsun, oyuncuların ve kalecimizin çabası boşa çıktı ne yazık ki.![]()
Uzatmalara sözüm yok ancak penaltılar ile maç almak kelimenin tam anlamı ile kumar çünkü o an oyucular stres ve heyecan yapıyor. Maç boyunca gösterilen çabanın anlamı kalmıyor ancak yine de rakip takım oyuncuları maç boyunca oldukça sportmen davrandı ve yerine göre özür dilemeyi bildiler.
Ne diyelim?
Evet, ben de okudum çünkü maçı normal sürede alacaklarını düşünüyorlarmış fakat bu olacak iş değil.yalnız sen penaltılar için önlemini al sonra kumar dersin. maç öncesi basın toplantısında penaltılar için ufak bir çalışma yaptık demiş hoca. (büyük ihtimal yalan)
fenerbahçeli gazeteciler de takımın hiç penaltı çalışmadığı haberlerini veriyor. kimin ne yapacağı, kim atacağı o an belli olmuş.