Fenerbahçe - Olympiakos ( 1 - 0 / FB elendi )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
yani mandıra takımlarından 6 yerken hepimiz buradaydık da dün gece ne oldu da fenerbahçemizi bu kadar yalnız bıraktık bilmiyorum… özür dileriz yanınızda olamadık :emoji_sweat:

Türkiye'nin Real Madrid'i olarak ne yazık ki Manchester City ile aynı kaderi paylaşıyoruz.:(

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'yi penaltılarda eledi

Real Madrid, ilk maçta 3-3 berabere kaldığı Manchester City ile rövanşta da 120 dakika sonunda 1-1 berabere kalıp penaltı atışlarında yarı final biletini kaptı.

Kaynak

olumsuzu kaderiniz seçeceğinize “bayer leverkusen gibi tarihi bir şampiyonluk alacağız bu yıl” deseniz belki evren sizin için çalışmaya başlar… o kadar loser bi kulüp ki gidip elenenlerin kaderini üzerlerine çekiyorlar, ah ah… insan düşmanına da üzülür mü, üzülüyor işte insan bazen :emoji_sweat:

olumsuzu kaderiniz seçeceğinize “bayer leverkusen gibi tarihi bir şampiyonluk alacağız bu yıl” deseniz belki evren sizin için çalışmaya başlar… o kadar loser bi kulüp ki gidip elenenlerin kaderini üzerlerine çekiyorlar, ah ah… insan düşmanına da üzülür mü, üzülüyor işte insan bazen :emoji_sweat:
Siz elenince kıyamadık size.:) Biz de elenip destek olalım dedik ancak 19 Mayıs derbisi bizim olacak, kimse darılmasın.:)

Lefty'cim için üzüldüm sadece:(
Maçı dikkatle izledim ve iyi oynadık ancak İsmail Kartal sağ olsun oyunu altın tepside sunacak adımlar attı ve penaltılar da kaçınca yapacak bir şey kalmadı. Sağlık olsun, oyuncuların ve kalecimizin çabası boşa çıktı ne yazık ki.:(

Maçı dikkatle izledim ve iyi oynadık ancak İsmail Kartal sağ olsun oyunu altın tepside sunacak adımlar attı ve penaltılar da kaçınca yapacak bir şey kalmadı. Sağlık olsun, oyuncuların ve kalecimizin çabası boşa çıktı ne yazık ki.:(
Aynen yani livodan kurtarış beklemezken adam elinden geleni yaptı sizinkiler:(

ben şahsen turu geçmelerini istiyordum. üzüldüm mü hayır, sevindim mi hayır. ama beter olun.
beni niye övmüyorsunuz diye sabah akşam ağlayan cahil ve korkak teknik direktörünüz yüzünden gitti tur.
neyse sivas'ta da puan kaybedersiniz bu durumda.
hafta sonu bütün fenerliler olarak şöyle takılırsınız.......

yunanlılar finalin evlerinde oynanacak olması sebebi ile baya mutlular

koç aliye süt kupası yakışır

Uzatmalara sözüm yok ancak penaltılar ile maç almak kelimenin tam anlamı ile kumar çünkü o an oyucular stres ve heyecan yapıyor. Maç boyunca gösterilen çabanın anlamı kalmıyor ancak yine de rakip takım oyuncuları maç boyunca oldukça sportmen davrandı ve yerine göre özür dilemeyi bildiler.

Ne diyelim?:(

aston villa
fiorentina
club brugge
olympiakos

yarı final

Uzatmalara sözüm yok ancak penaltılar ile maç almak kelimenin tam anlamı ile kumar çünkü o an oyucular stres ve heyecan yapıyor. Maç boyunca gösterilen çabanın anlamı kalmıyor ancak yine de rakip takım oyuncuları maç boyunca oldukça sportmen davrandı ve yerine göre özür dilemeyi bildiler.

Ne diyelim?:(

yalnız sen penaltılar için önlemini al sonra kumar dersin. maç öncesi basın toplantısında penaltılar için ufak bir çalışma yaptık demiş hoca. (büyük ihtimal yalan)
fenerbahçeli gazeteciler de takımın hiç penaltı çalışmadığı haberlerini veriyor. kimin ne yapacağı, kim atacağı o an belli olmuş.

yalnız sen penaltılar için önlemini al sonra kumar dersin. maç öncesi basın toplantısında penaltılar için ufak bir çalışma yaptık demiş hoca. (büyük ihtimal yalan)
fenerbahçeli gazeteciler de takımın hiç penaltı çalışmadığı haberlerini veriyor. kimin ne yapacağı, kim atacağı o an belli olmuş.
Evet, ben de okudum çünkü maçı normal sürede alacaklarını düşünüyorlarmış fakat bu olacak iş değil.:(

Eeeee leftycim, konulardaki büyük büyük, arkasını dolduramadığın, desteksiz sözlerin ve iddiaların için bir şey demek ister misin? Yoksa konuyu değiştirelim mi hemen? hahahah
—-
Köyferans liginde, köy takımından 5-6 gol yemiş adamlarsınız siz, hangi mantık size bu kupayı alacağınıza falan inandırdı ismail kartalla? Senenin başından beri köylü ismailden bir halt olmaz dedikçe kol kanat gerdiniz adama, şimdi ağlamayın rezilbahçe. Ali Koçu savunarak yine aynı hatayı yapıyorsunuz, koskoca fb taraftarı akli melekelerini kaybetmiş gibi davranıyor, lig de gidince “ali koç istifa” sesleri gelir heralde artık hahaha.

Ama siz de bu kafa, at gözlükleri, körü körüne bağlılık oldukça ve kendinizi eleştirmediğiniz sürece ali koçla, ismail kartalla bir 5 yıl daha çalışırsınız.

şöyle o kupalara 2’de 0 yazalım . :)

Geri