Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yok olm ne lig maçı ya. …. adamının zajc- krunic fetişi var. Takır takır işleyen orta sahayı bozdu aptal herif.lig maçını mı düşündü ne yaptı bilmiyorum yaptığı değişikliklerle maçı verdi. istifasını vermesi gerekiyor.
ben neden övülmüyorum diye demeç vermişti ya yakın zamanda, bakın ben de bir şeyler yapıyorum, oyuna müdahale ediyorum mesajı veriyor yorumları da yapılıyor bu durum için.Yok olm ne lig maçı ya. …. adamının zajc- krunic fetişi var. Takır takır işleyen orta sahayı bozdu aptal herif.
gitsin. Fred bile şaşırdı adam niye diye haykırdı ak. Lan yorgunluk desen yok sen tıkır tıkır işleyen bir orta sahayı nasıl bozarsın?ben neden övülmüyorum diye demeç vermişti ya yakın zamanda, bakın ben de bir şeyler yapıyorum, oyuna müdahale ediyorum mesajı veriyor yorumları da yapılıyor bu durum için.
Olmuyor ama, kötüye kötü diyebilmelisiniz. Daha düne kadar böyle konuşmuyordunuz, Avrupa kupası kesin di hani, "dünya kulübü" rahatlıkla bu turu geçiyordu ama,.......Elenmiş olsak da çok güzel mücadele ettiler ancak maç uzatmalara da penaltılara da kalmamalıydı ki ilk sayfada yazmıştım, risk yaratır diye...
Sağlık olsun...
Penaltı atamayan oyuncular da kendini sorgulasın.
Yine de buraya kadar gelmek de başarıydı.
Ligi alırsınız bişey olmaz ;dElenmiş olsak da çok güzel mücadele ettiler ancak maç uzatmalara da penaltılara da kalmamalıydı ki ilk sayfada yazmıştım, risk yaratır diye...
Sağlık olsun...
Penaltı atamayan oyuncular da kendini sorgulasın.
Yine de buraya kadar gelmek de başarıydı.
Süper Kupayı aldıkları gibi mi?Ligi alırsınız bişey olmaz ;d
Kağıt üzerinde hep şampiyonalar zaten ;dSüper Kupayı aldıkları gibi mi?
Kötü oyunculuk var diyorsan lütfen Galatasaray maçlarına bak çünkü bugün FB kötü oynadı diyen ya futboldan anlamıyor ya da fanatik Galatasaraylı demektir.Olmuyor ama, kötüye kötü diyebilmelisiniz. Daha düne kadar böyle konuşmuyordunuz, Avrupa kupası kesin di hani, "dünya kulübü" rahatlıkla bu turu geçiyordu ama,.......
Şimdi " yine buraya kadar gelmek de başarıydı" ya evrildiniz. Beceriksizlikti resmen!!!!