Fenerbahçe - Olympiakos ( 1 - 0 / FB elendi )

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Dünyada yoktur bu kadar başarılı bir kulüp, biraz da sanata eğilmeliler, ferdiye single çıkarsınlar, albüm satışlarında sizi geçtik falan derler
mehmet topal kadar olamadılar… küçük ağa dizisine girmişti. adamların girdiği dizinin adı bile KÜÇÜK AKSJSJSJSJSKCKFJKSL.
IMG_0858.jpeg

Siz elenince kıyamadık size.:) Biz de elenip destek olalım dedik ancak 19 Mayıs derbisi bizim olacak, kimse darılmasın.:)
Ya sizin bu umut dağıtmanız bay Recebin her defasında ilk 6 ayda enflasyonu yeneceğiz demesine benziyor. Sizin de umut taciri olacağınız aklımın ucundan dahi geçmezdi vallahi.

Ya sizin bu umut dağıtmanız bay Recebin her defasında ilk 6 ayda enflasyonu yeneceğiz demesine benziyor. Sizin de umut taciri olacağınız aklımın ucundan dahi geçmezdi vallahi.
Ortada bir sorun var da benim mi haberim yok?

Maçlarımıza çıkıp kazanacağız!!! Ne yapalım? Elendik diye her şeyi bırakalım mı?

Zaman yok, kimse kusura bakmasın!!! Lig sonuna kadar sadece maçlara odaklanacağız.

Rüyalarınızın bile erişemeyecği konumda
O branşda TFF işin içerisinde yok galiba.

Ortada bir sorun var da benim mi haberim yok?

Maçlarımıza çıkıp kazanacağız!!! Ne yapalım? Elendik diye her şeyi bırakalım mı?

Zaman yok, kimse kusura bakmasın!!! Lig sonuna kadar sadece maçlara odaklanacağız.
Ortadaki sorun her defasında sizin bol keseden atıp sonra hüsrana uğramanız.

O branşda TFF işin içerisinde yok galiba.
Voleybol da iyi durumda mesela. Akif hocayı beğeniyorum. Güzel yönetiyor. Şampi olalım olmayalım. Çok dert olmuyor. Basketbolda da isreseler de çok etki edemiyorlar. Kadro kalitemiz iyi. Nüanslarla kaybediyor ya da kazanıyoruz.

loserlık ciddi başa bela dejavuuuu yaşatmayınnn artıkkkk

Voleybol da iyi durumda mesela. Akif hocayı beğeniyorum. Güzel yönetiyor. Şampi olalım olmayalım. Çok dert olmuyor. Basketbolda da isreseler de çok etki edemiyorlar. Kadro kalitemiz iyi. Nüanslarla kaybediyor ya da kazanıyoruz.
Bak ne güzel, kimse engellemiyormuş iyi oynayınca. Koç Ali beye de anlatın bunu lütfen.

Bak ne güzel, kimse engellemiyormuş iyi oynayınca. Koç Ali beye de anlatın bunu lütfen.
Dünkü maç özelinde evet. Maalesef biz kötü oynadık sonunu. Zays umarım mancınıkla kara deliğe fırlatılır da geri dönemez. Krunici de eklesinler…

Geri