Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu adam en büyük fener düşmanı.
Geçen sezon Şampiyonlar Ligi maçları öncesi Okan Buruk'u pasif kalmakla eleştirmiştim ve işte olması gereken de budur. Önce teknik direktör kupayı alacağına inanacak ki oyuncuları da motive edebilsin.
Seneye artık.Seneye de seneye, sonraki sene de sonraki seneye.Kısmet değilmiş üzülme leftycim Fenerbahçe gönüllerin şampyionu.Tur atlayacağımız için iki farklı galibiyet gerekiyor ve o yüzden gol yemeden bunu başarabilirsek harika olur.![]()
Hahaha taktik dehası;
Sizin teknik direktör şampiyonlar ligi kupasını alacaklarına inanmadığı için mi oyuncular motive olamayıp yenilip elendiler? Madem inanmıyordu keşke kendisine saklasaydı da oyuncuları negatif etkilemeseydi. Olan ülke puanına olduGeçen sezon Şampiyonlar Ligi maçları öncesi Okan Buruk'u pasif kalmakla eleştirmiştim ve işte olması gereken de budur. Önce teknik direktör kupayı alacağına inanacak ki oyuncuları da motive edebilsin.
Yok yine ülke puanına galibiyet yazıldı maç sonu 1-0 bitti ya ;dSizin teknik direktör şampiyonlar ligi kupasını alacaklarına inanmadığı için mi oyuncular motive olamayıp yenilip elendiler? Madem inanmıyordu keşke kendisine saklasaydı da oyuncuları negatif etkilemeseydi. Olan ülke puanına oldu
Maçı izledin mi, kaç tane gol pozisyonunu kurtardı kalecileri?Sizin teknik direktör şampiyonlar ligi kupasını alacaklarına inanmadığı için mi oyuncular motive olamayıp yenilip elendiler? Madem inanmıyordu keşke kendisine saklasaydı da oyuncuları negatif etkilemeseydi. Olan ülke puanına oldu
İzledim maçı, bizim de benzeri çok maçlarımız oldu. Kaç sefer böyle elimizden kaçtınız, kurtuldunuz ama ne olursa olsun sonuç önemli. Sonuç itibarıyla topu ya kaleciye ya da direğe attınız ve bunun herhangi bir değeri yok.Maçı izledin mi, kaç tane gol pozisyonunu kurtardı kalecileri?
Penaltı pozisyonu olmasa sonraki penaltılarda maçı alabilirdik.
Lille sanki çok iyi oynamış da bizi yenmiş gibi yorumlar geliyor ancak sanırım maçı izleyen olmadı.
Okan Buruk geçen sezon Şampiyonlar Ligi ilk maç öncesi "Turu geçelim" diye bir hedef belirlemişti ve doğal olarak da tepki aldı çünkü turları geçmeden zaten şampiyon olunmuyor. Kısacası takımına güvenmiyordu ve bu konuda çok sayıda spor yazarı da eleştirdi.
Mourinho ise oyuncularına güveniyor ve bu güveni de hissettiriyor. Oyuncular da elinden geleni yapmaya çalışacaktır, olmazsa da dünyanın sonu değil.
İlk derbide kozlarımızı paylaşırız.İzledim maçı, bizim de benzeri çok maçlarımız oldu. Kaç sefer böyle elimizden kaçtınız, kurtuldunuz ama ne olursa olsun sonuç önemli. Sonuç itibarıyla topu ya kaleciye ya da direğe attınız ve bunun herhangi bir değeri yok.