Fenerbahçe - Lille ( 1 - 0 / 1 - 1 )

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Manuyu yenmekle övündükleri takımın kalecisi de evlere şenlik yani. Beni koy ben daha çok top çıkarırım. Jfjjfjf

Ya Allah aşkına, yatıyorlar manuya top göstermedik kalkıyorlar manuya top göstermedik. Kök söktürdük bilmem ne. Manuya top göstermedikleri maçların istatistikleri aha burda

IMG_1980.png

IMG_1981.png

IMG_1982.png
IMG_1983.png

Top göstermeden yendik dedikleri takımın “40” yıllık Old Trafford yenilmezlik serisini bitirdik. Bak dile kolay, 40 yıllık avrupa kupaları yenilmezlik serisi. Madridler münihler barcelonalar interler juveler yenememiş bu takımı. Biz yendik bitirdik serilerini.

Aynı takıma Kadıköy’de 2004 te 3 tane salladık yolladık evlerine. Gol bile yemedik. 2016 da yine yendik, oldukları gruptan lider çıktık.

Hiç birinde bu kadar konuşmadık.

Top göstermeden yendik dedikleri takımın “40” yıllık Old Trafford yenilmezlik serisini bitirdik. Bak dile kolay, 40 yıllık avrupa kupaları yenilmezlik serisi. Madridler münihler barcelonalar interler juveler yenememiş bu takımı. Biz yendik bitirdik serilerini.

Aynı takıma Kadıköy’de 2004 te 3 tane salladık yolladık evlerine. Gol bile yemedik. 2016 da yine yendik, oldukları gruptan lider çıktık.

Hiç birinde bu kadar konuşmadık.
Eğlencesine yazılıyor çoğu yorum zaten biliyorsun. Neyse bu sezon yine en çok konuşulacak takım biziz, gerisi önemli değil.:)

ay, gideyim de fenerbahçeli manitayı teselli edeyim. valla, bu takım konusunda hiç şansım yok benim... hep teselli, teselli. neyse ki ben galatasaraylıyım da sayemde kutlama falan yapabiliyoruz.....

ay, gideyim de fenerbahçeli manitayı teselli edeyim. valla, bu takım konusunda hiç şansım yok benim... hep teselli, teselli. neyse ki ben galatasaraylıyım da sayemde kutlama falan yapabiliyoruz.....
Beşiktaşlıdan Fenerbahçeliye. Bu nasıl bir seviye yükselmedir

Eğlencesine yazılıyor çoğu yorum zaten biliyorsun. Neyse bu sezon yine en çok konuşulacak takım biziz, gerisi önemli değil.:)
Bu sezon değil her sezon… Bizim büyüklüğümüz başka diye boşa demiyoruz

Biz futbolu eğlencesine oynuyoruz, şampiyonluk kimin umurunda?:)
Lig maçlarında olsun, dışarıda olsun oyunculuk kalitemiz yeter ve şampiyon olamasak da dünya bizi tanıyor. Galatasaray'ın asla getiremeceği teknik isim ve oyuncuları kadromuza dahil edecek gücümüz var. Canımız isterse Galatasaray'ı bile satın alırız, olur biter.:)

Daha şimdiden başladın kendini avutmaya. Bayağı zevkli oluyor bizim için aynen devam.

İşte Mourinho farkı, eskiden 90 dakikada elenirlerdi, şimdi 120 dakikada. Seneye Carlo Ancoletti gelirse Penaltılara kadar gidebilirler.

Bu yoruma bayıldım ;d

Geri