Fenerbahçe - Lille ( 1 - 0 / 1 - 1 )

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Yapılan yorumlara göz gezdirdiğimde çok zor bir maç olacağı yönünde görüşler daha fazla ancak ben yine de turu geçeceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe böyle zor maçlara çok daha iyi hazırlanır, karşı takımın oyun şeklini görmüş olması de avantaj olacaktır.

Demek ki yarın verilecek önemli bir ders var.:)

Kendi evinde basit bir maç fener için di mi lefty? 3 farklı galibiyet bekliyorsun di mi?

Bu sefer alır maçı Fenerbahçe zaten bu sene favori takım.
Geçen sene de ilk 14 dk içinde en çok korner kullanan takımı rekorunu elinde tutuyordu Fenerbahçe.
Herkese nasip olmayacak bir istatistik.
Büyük takım olmak bunları gerektirir.

Kendi evinde basit bir maç fener için di mi lefty? 3 farklı galibiyet bekliyorsun di mi?
Bizim dengimiz bir takım olmadıklarını ilk maçta gördük ancak stratejik oynadıkları için çok dikkat etmeliyiz.
2-0, 3-1 en makul skor olur fakat olur da berabere biterse penaltılarda almanın yoluna bakacağız.

Bizim dengimiz bir takım olmadıklarını ilk maçta gördük ancak stratejik oynadıkları için çok dikkat etmeliyiz.
2-0, 3-1 en makul skor olur fakat olur da berabere biterse penaltılarda almanın yoluna bakacağız.
Maç berabere biterse uzatmalara gitmiyor Koç Ali eleniyor.

Maç berabere biterse uzatmalara gitmiyor Koç Ali eleniyor.
Ali Koç ne yapsın ki? En iyi teknik ismi getirdi, en iyi futbolcuları transfer etti ve bundan sonrası oyuncularda bitiyor.

Lille elenirse defansa gelecek çok iyi bir isim var, o bile motive etmeye yetecektir.

Lille ile oynanacak maçın sonucu ve çalışmaları hakkında fikirlerini belirten Mourinho, “Tabii bu imkân dâhilinde 90 dakika içerisinde, 120 dakika içerisinde de veya penaltılarda da maçı kazanabiliriz, kaybedebiliriz. Biz perspektifimize her şeyi koyuyoruz. Evet, penaltılara çalıştık zaten bu yüzden sizin ve kameraların olmamasını istedik.” dedi.

Futbolcularımızın özelliklerine ve yaptığı rotasyona değinen Jose Mourinho, “Benzer özelliklere sahip oyuncularımın olduğu pozisyonlarda rotasyon yapıyorum. Farklı kalitelerde fakat benzer değerlerin olduğu pozisyonlarda rotasyon yapıyorum. Aynı zaman da rakibe göre rahat olduğumuz zamanlarda da rotasyon yapıyoruz. Mesela yarın, Mert oynayacak son maçta oynamamıştı. Çağlar son maçta ilk 11’de değildi o da yarın oynayacak. Bu tarz iyi imkânımız olan maçlarda değişiklikler yapıyoruz ki bu da bizler için iyi oluyor. Mert yarın ileri-geri koşabilecek düzeyde çünkü taze diyebileceğimiz bir durumda.” ifadelerini kullandı.

Geri