Size Young Boys bile fazla gelecek, az kaldı o maça, bekleyip görelim.İçerde dışarda Manu dan puan almışız, Bayern Munihe kök söktürmüşüz. Lille mi bize fazla gelecek :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Size Young Boys bile fazla gelecek, az kaldı o maça, bekleyip görelim.İçerde dışarda Manu dan puan almışız, Bayern Munihe kök söktürmüşüz. Lille mi bize fazla gelecek :d
Takımımla gurur duyuyorum, üzülecek olan sizlersiniz ancak o gün geldiğinde, teselli için bizler yine yanınızda olacağız.Üzülme @Lefty seneye inşallah
www.instagram.com
Eğlencesine yazılıyor çoğu yorum zaten biliyorsun. Neyse bu sezon yine en çok konuşulacak takım biziz, gerisi önemli değil.Top göstermeden yendik dedikleri takımın “40” yıllık Old Trafford yenilmezlik serisini bitirdik. Bak dile kolay, 40 yıllık avrupa kupaları yenilmezlik serisi. Madridler münihler barcelonalar interler juveler yenememiş bu takımı. Biz yendik bitirdik serilerini.
Aynı takıma Kadıköy’de 2004 te 3 tane salladık yolladık evlerine. Gol bile yemedik. 2016 da yine yendik, oldukları gruptan lider çıktık.
Hiç birinde bu kadar konuşmadık.
Beşiktaşlıdan Fenerbahçeliye. Bu nasıl bir seviye yükselmediray, gideyim de fenerbahçeli manitayı teselli edeyim. valla, bu takım konusunda hiç şansım yok benim... hep teselli, teselli. neyse ki ben galatasaraylıyım da sayemde kutlama falan yapabiliyoruz.....
Bu sezon değil her sezon… Bizim büyüklüğümüz başka diye boşa demiyoruzEğlencesine yazılıyor çoğu yorum zaten biliyorsun. Neyse bu sezon yine en çok konuşulacak takım biziz, gerisi önemli değil.![]()
bu adam en büyük fener düşmanı.
Biz futbolu eğlencesine oynuyoruz, şampiyonluk kimin umurunda?
Lig maçlarında olsun, dışarıda olsun oyunculuk kalitemiz yeter ve şampiyon olamasak da dünya bizi tanıyor. Galatasaray'ın asla getiremeceği teknik isim ve oyuncuları kadromuza dahil edecek gücümüz var. Canımız isterse Galatasaray'ı bile satın alırız, olur biter.