Fenerbahçe - Lille ( 1 - 0 / 1 - 1 )

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Sizin ŞL ön elemelerindeki rakibiniz kimdi :ddd
Kesinlikle yenilmeyeceğimiz bir rakip. o nedenle kafa rahat : ddd
Sen benle yaşıt sayılırsın. Hatırlıyor musun Fener şampiyonlar ligine gittiği zamanları. O yıllar üniversiteye ilk girdiğimiz zamanlar. Hala Baykal vardı CHP’nin başında. : ddd

Lili klasımız değil, rahat alırız, 4 çekeriz,....... diyenlerin şu anki hallerini düşünmek dahi istemiyorum

Fenerbahçeyi tebrik ederim. Şampiyonlar ligi play offlarının ön elemesinin ön elemesinin ön elemesinde elendiler. Başarısızlığı alışkanlık haline getirmiş, yerli hakemleri sırtında hissedemeyen köyferans takımlarının şampiyonlar ligi play off ön elemesinin ön elemesinin ön elemesinde elenmesi gayet olağan bir durum. Herkes hakettiği yerde, hakettiği takımlarla mücadele etmeli. Jose bey de ön elemelerde ilk defa bir maçta yenilmişti, şimdi de ilk defa eleniyor. Köftehorlar sizi şimdiden iki rekor xd
maç sonu açıklaması:

Yine söylüyorum; Şampiyonlar Ligi'nde finale veya son turlara asla kalamazdık. Avrupa Ligi'nde ise şansımız var, çünkü kendi seviyemizdeki takımlarla karşılaşacağız."

fenerbahçemizi küçük düşürüyor. acilen kovulmalı.

jose "yönetim bana şampiyonlar ligi için herhangi bir hedeften bahsetmedi" dediği anda iş bitmişti aslında sadece resmiyete dökülmesi gerekiyordu ve öyle oldu. sürekli hedef küçülterek ilerlemek çoğu zaman geriye gitmektir ama nasıl anlatacaksın? oturup üzülmeleri, sorgulamaları gerekirken "siz, prag'dan 4 yediniz" diyerek bir şekilde kendilerini mutlu ediyorlar.
şahsen kazanmalarını, ucl'ye katılmalarını, orada daha fazla takımla bulunmamızı çok istiyordum. keşke biraz kendileri de isteseydi belki tur geçilmişti. sağlık olsun, uel'de başarılı olurlar umarım.

Emeğine sağlık Fenerbahçe’m. Elenelim ama böyle oynayıp elenelim. Lille ikinci yarı komple yattı. Golü attıktan sonra peste 1-0 öndeyken yaptığımız gibi her topu kaleye döndü. Son dakika Cenk’in direkten dönen kafa topu. Canınız sağ olsun.
Güzel oynadılar ve Lille kalecisi çok sayıda golümüzü kurtardı yoksa uzatmalara gitmeden almıştık maçı ancak sağlık olsun.

@Lefty şampiyonlar ligi hayaliniz son buldu şimdi artık hedefiniz Avrupa ligi şampiyonluğu ve lig şampiyonluğu. Nisan sonuna doğru tüm hayelleriniz son bulacak ve son hayaliniz hedef olarak Galatasaray'ı yenerek ligi tamamlamak olacak.
Biz futbolu eğlencesine oynuyoruz, şampiyonluk kimin umurunda?:)
Lig maçlarında olsun, dışarıda olsun oyunculuk kalitemiz yeter ve şampiyon olamasak da dünya bizi tanıyor. Galatasaray'ın asla getiremeceği teknik isim ve oyuncuları kadromuza dahil edecek gücümüz var. Canımız isterse Galatasaray'ı bile satın alırız, olur biter.:)

Neyse dalgamızı geçtik, güldük, eğlendik yeter. fenerbahçe türkiyenin en iyi 3. takımıdır, sağlık olsun. Lille gelirse karşımıza intikamı alır, namusu yerde bırakmayız xd
En son bu cümleyi kurduğunda tek bir gol atamadan ilk uçakla Şampiyonlar Ligi'nden geri yollanmış ve Avrupa Ligi'nde de ilk maçta Sparta Prag'a elenmiştiniz. Lille size 4 gömlek büyük gelir ancak bizim dengimiz değil.:) Karşınıza çıkarsa sizi darmadağın eder, bizim sizi son derbide dağıttığımız gibi.:)

Karşılaşmayı değerlendiren Mourinho, “Takım hem topla hem topsuz savunma yapmayı düşünüyordu. Top onlardayken de tek amaçları topu tutmak, topu saklamaktı. Takım bugün her şeyi denedi. Saha içinde her şeyi denedik. Sistemi değiştirdik, oyuncuları değiştirdik, dinamiğimizi değiştirdik. Kısa oyundan direkt oyunlara döndük. İki gün önce kolay olmayan bir maç oynamıştık ama taraftarlarımız takımımızın göstermiş olduğu ruhu gördü ve ruhumuza katkı sağladılar. Penaltı ile ilgili hiçbir şey demesem benim için daha iyi çünkü son zamanlarda benim başıma gelen diğer olaylara baktığımda veya Avrupa Şampiyonası’nda olanlara baktığımızda şunu söyleyebilirim ki neden penaltı olduğunu sadece hakem biliyor. VAR’daki hakem ve UEFA’daki uzmanlar biliyor. Tek bildiğim şey takımımla gurur duyuyorum. Taraftarlarımızın reaksiyonları da şunu gösterdi ki takımın elinden gelenin en iyisini yaptığını gördüler. “dedi.

Rakip oyuncuların sürekli kendilerini yere bırakmalarıyla ilgili Mourinho, “Bu hakemin işi. Hakemin oyuna saygı göstermesi ve oyuncuların oyuna saygı göstermesini sağlaması gerekiyor. Burada geçen gün oynadığımız lig maçında da aynı şey gerçekleşmişti. Sezon boyunca bunun çok olacağı bana söylenmişti. Bunu eleştiremem, rakip takımları eleştiremem, rakip hocaları eleştiremem. Onlar da sonuç alabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Geçen gün demiş olduğum gibi ilk 20 dakikada sarı kart verseler her şey değişebilir ama bunu yapmamayı tercih ediyorlar.” diye konuştu.

Fenerbahçe taraftarı farkını bir kez daha göstermiş.:kalp:

O değilde fener nasıl bir takımsa adamın bütün kariyerini yerle bir etti.mourinho’nun kariyer geçmişine kara bir leke oldu..

Geri