Başta yönetim olduğunu düşünüyordum ama adamlar topçuları almış, maaşları vaktinde ödüyor, tesis ve imkanlar güzel, her şeyi yapıyor, çıkıp da kendileri sahaya inecek ve oynayacak halleri yok. Teknik bir sorun var. Ama ne olduğunu bilemiyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sorun teknik direktör değil şu an ve yönetimsel konuları da bu sezon hiç konuşmaya gerek yok. Önümüzde ara transfer dönemi var ve o zaman gerekli olan tüm önlemler alınacaktır. İsmail Kartal'ın şu aralar tek sorunu; üzerinde hissettiği yoğun baskı ve sakatlanan oyuncular nedeni ile rakip takım analizlerini doğru yapamıyor olması olabilir çünkü rakip takımlar bu kadar kolay açık bulup da o bölgeden saldırabiliyorsa çok sürpriz ve tahmin edilemeyecek oyun stratejisi belirlemesi şarttır. Aralık ayı zor geçse de başaracağımızı düşünüyorum. Jesus örneğinde olduğu gibi takımların başarısız olduğu durumlarda, problem sadece teknik direktörde değildir.
![]()
Forumsal.NET - Ne Kadar Forumsal O Kadar İyi
Forumsal.NET Genel forum ve bilgi paylaşım sitesiwww.ircforumlari.com.tr
bazen liseci zihniyete kızıyoruz ama kulübün kapalı olmasının ne kadar önemli olduğunu rakiplere bakarak anlayabiliyoruz.
taraftar da sorunlu.