Fenerbahçe hangi koşullarda yeniden toparlanır?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

Fenerbahçe'nin yeniden başarı elde etmesi için ne gerekiyor?

• Kullanılan toplam oy
    12
Başta yönetim olduğunu düşünüyordum ama adamlar topçuları almış, maaşları vaktinde ödüyor, tesis ve imkanlar güzel, her şeyi yapıyor, çıkıp da kendileri sahaya inecek ve oynayacak halleri yok. Teknik bir sorun var. Ama ne olduğunu bilemiyorum.

Aşağıdaki yorumumu bu başlığa da ekleyeyim.

Sorun teknik direktör değil şu an ve yönetimsel konuları da bu sezon hiç konuşmaya gerek yok. Önümüzde ara transfer dönemi var ve o zaman gerekli olan tüm önlemler alınacaktır. İsmail Kartal'ın şu aralar tek sorunu; üzerinde hissettiği yoğun baskı ve sakatlanan oyuncular nedeni ile rakip takım analizlerini doğru yapamıyor olması olabilir çünkü rakip takımlar bu kadar kolay açık bulup da o bölgeden saldırabiliyorsa çok sürpriz ve tahmin edilemeyecek oyun stratejisi belirlemesi şarttır. Aralık ayı zor geçse de başaracağımızı düşünüyorum. Jesus örneğinde olduğu gibi takımların başarısız olduğu durumlarda, problem sadece teknik direktörde değildir.

Bence gelen kim olursa olsun takımı ve futbolcuları benimseyemiyor üvey evlat muamelesi görüyor takım inanmıyorlar takımda içinde kimse bişeye yada başarıya ruh yok Sevmem ama Fatih terim ile Galatasaray adeta bir bütün oldu sadece mesleki bir bağ yok Gs ye gönlünü vermiş bir adam başarısı tartışılmaz Gs nin en büyük avantajı Fatih terime sahip olmasıdır. Fenerbahçeye gelen herkes tadına bakıp gidiyor gönlünü veren yok maalesef

Her sene aynı konuyu açmayın.
Bir tane açın 25 30 yıl boyunca tartışıp durursunuz.

fenerbahçe:

galatasaray:

dursun başkan bilmem kaçıncı şampiyonluğa gidiyor ama galatasaray taraftarında yine bir huzursuzluk var. o avrupa kupası gelecek, yoksa istifa.

o sene önümüzdeki sene hahahaha

açın kapıyı duysun herkes diyor hahahaha
şu an fenerbahçelilerin sohbet odasındayım. bizimle dalga geçmeyen galatasaraylı varsa onların ... diye sövüyorlar. her şeyi hak ediyoruz diyor adamlar. bir yanım üzüldü ne yalan söyleyeyim.

Sayfa 1'den 8'e gelince bir anda;
Dark dizisinin 1.sezonundan 8.sezonuna gelmiş gibi hissettim. Orada da değişmeyen tek kişi Aliydi. Pardon Jonas'tı.

Yeni sezona çok daha iyi hazırlanılacaktır ve her sezon teknik direktör değişimi olmaması gerekiyordu, bu sezon Mourinho ile devam edilecek olması çok doğru bir karar oldu.

taraftar da sorunlu. Gelen tiyatro izler gibi oturup maç izliyor. Maça etki etmek diye bir şey yok. Top rakibe geçtiğinde ıslıklamak yok, atağa kalkınca herhangi bir ateşleme yok. Herhangi bir tezahürat varsa bile aynı tempo devam ediyor ve maç ile ilgisi yok. Biz fazladan 3-5 puan aldıysak da taraftarın hatırına almışızdır mesela. Ama yönetimimiz vizyonsuz ve basiretsiz.

olur böyle şeyler
seneye farklı şeyler konuşulur

Geri