Fenerbahçe hangi koşullarda yeniden toparlanır?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

Fenerbahçe'nin yeniden başarı elde etmesi için ne gerekiyor?

• Kullanılan toplam oy
    12
Fenerbahçe'nin eski günlerine dönebilmesi için ilk yapılması gerekenler nelerdir?

600x200

hayatımda gördüğüm en loser başkan giderse fb toparlar .

hem yönetim olarak hem taraftar olarak zihniyet değişmeli. başarıya ve kendince bu başarıya giden yol galatasaray'dan geçmemeli. galatasaray sizin sadece bir rakibiniz. plan ve programları kendilerince olmalı. onlar istiyordu biz aldık, transfer çalımı yaptık, onlar bir veriyordu biz iki verdik aldık, onları yenelim ama şampiyon olmayalım. bunlar bir an önce geride bırakılmalı. taraftarın genelinde bu olmayınca değişmesi zor oluyor ve doğal olarak bunun sonucunda başarısız olunuyor. kısa sürede toparlayacağını düşünmüyorum.

Taraftarın bir şekilde gönlünün alınması gerekli. Futbol olarak sezon genelinde yeterince iyiydiler. Ancak taraftar stada adı Fenerbahçe diye gidiyor sadece. Yeni bir figür yaratamadı Fenerbahçe. Bu adamların son tutunduğu dal Emre Belözoğlu ve Volkandı. Hiçbir şey yapmayıp Emre, Volkan, Alex vb. figür olmuş isimlere kulüpte aktif rol verseler bile daha başarılı olabileceklerini düşünüyorum.

allah’ı ikna etmeleri lazım önce. belli aralıklarla stadyum çevresini dualarla tavaf etmeleri, maçtan sonra iki bira sallamadan eve dönmeleri, ramazanda oruç tutmaları, en azından cuma namazına katılım sağlamaları, gelen toplu cuma mesajlarına üfleyip püflemek yerine aynı toplulukla cevap vermeleri lazım. çevrenizdeki en az 1 fenerliyi oruca ikna edin bakın neler olacak…

allah’ı ikna etmeleri lazım önce. belli aralıklarla stadyum çevresini dualarla tavaf etmeleri, maçtan sonra iki bira sallamadan eve dönmeleri, ramazanda oruç tutmaları, en azından cuma namazına katılım sağlamaları, gelen toplu cuma mesajlarına üfleyip püflemek yerine aynı toplulukla cevap vermeleri lazım. çevrenizdeki en az 1 fenerliyi oruca ikna edin bakın neler olacak…
Sen o bir günü de tutaydın bak neler olacaktı ajdjd

Bakmayın medyada falan rüzgar estirdiklerine, büyük takımlar kısa sürede toparlanır.

Sorun sadece yönetimde değil ve son maçta bir kez daha gördük ki oyuncular da iyi futbol oynayamıyorlar. Kesinlikle hiçbir çaba sarf etmediler.

taraftar kendine çeki düzen vermedikçe zor..
ne alaka tüm suç taraftarda mı demeyin
millet 6 ayda başkan indirirken 5 senedir buna katlanıyoruz. taraftar ne maçın içine girebiliyor ne de böyle durumlarda tepki verebiliyor.
acilen çekirdekçi elit grubun tamamen localara çekilip tribünü eski maraton kültürünü getirebileceklere vermesi lazım.
ve bir adet tane acil mahmut uslu tarzı bi basın sözcüsü lazım. aman ağzımızın tadı kaçmasın yok he for she yok istanbul sözleşmesi cart curt.. ben istemiyorum abi.. ben özlediğim fenerbahçeyi istiyorum. siyaseti bi temizleyin şu fenerbahçeden. bu iktidarla olmuyor işte, en azından sessiz kal her şeye bi atlama, ilk açıklamayı yapma.. biraz politik olun yaa.. 2 gün sonra başlarlar yine 5 yıldızımızı verin diye.. 50 sene sonra mı geldi aklınıza, yıldız mıldız istemiyorum ben bi taraftar olarak o hayallerindeki fenerbahçeyi biz anlayamadık, bizim hayallerimizdekini anlayan birine devret yoğurdunu da dedeni de al git işte ne zorlatıyorsun..

hoca belli olmadan transfer yapmak nedir. akıllanmaz bunlar. amatör kulüplerde yapmazlar şunu.

Geri