Fenerbahçe hangi koşullarda yeniden toparlanır?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Fenerbahçe'nin yeniden başarı elde etmesi için ne gerekiyor?

• Kullanılan toplam oy
    12
Ankete biraz geç kalmışım ama, bir 6 numara, bir de sağlam kaleci eklendi mi yeterli olacaktır. (Kaleci için Livaković konusunda kararsızım.)

Harika olması için koç başı bir stoper, ilave bi sağlam 8, kesin bir 6, hatta bi 9,5 alınmalı. Kaleyi saymıyorum bile. Crespo, irfan, Mhy de derhal gönderilmeli.

bi kadıköye bakar yine yenersek bel doğrulamaz çöküş başlar
Yeni transferlerden ve takımdaki tüm değişiklerden sonra karşınızda çok başka bir Fenerbahçe var.

Şu ana kadar çıktığı hangi maçta puan kaybetti? Dün yaşanan olumsuzluğa rağmen maçı farklı galibiyetle aldı.

Yeni transferlerden ve takımdaki tüm değişiklerden sonra karşınızda çok başka bir Fenerbahçe var.

Şu ana kadar çıktığı hangi maçta puan kaybetti? Dün yaşanan olumsuzluğa rağmen maçı farklı galibiyetle aldı.
dejavular yaşıyorum aynı sözler : D

Kadının biri Fred’e Erden Timur sizi kaç kere aradı dedi. Orada koptum skljksjskksjsjsks

Twente maçını izlersen nasıl toparlandığımızı da görebilirsin.:)

Twente teknik direktörünün maçtan sonraki yüz şeklinden de anlayabilirsin.

Ekli dosyayı görüntüle 86244
Maçı izledim, adamlar 10 kişiydi ama yine de frna değildiniz, tebrikler :d bu eleme maçları aslında bir gösterge değil 1 de atar 5 de atar sonrasına bakıcaz .))

Maçı izledim, adamlar 10 kişiydi ama yine de frna değildiniz, tebrikler :d bu eleme maçları aslında bir gösterge değil 1 de atar 5 de atar sonrasına bakıcaz .))

Gösterge değil tabii.:) Öylesine oynanıyor ve elensen de olur elenmesen de....)

Yarınki maç sonrası yeni bahanelerinizi bekliyor olacağız ayrıca lig maçları sonrası için tüm bu yazdıklarını not alıyorum.:)

Gösterge değil tabii.:) Öylesine oynanıyor ve elensen de olur elenmesen de....)

Yarınki maç sonrası yeni bahanelerinizi bekliyor olacağız ayrıca lig maçları sonrası için tüm bu yazdıklarını not alıyorum.:)
Notlar çok birikti, federasyonu arayıp bizim derbiyi bu haftasonuna aldıracağım :ddd

Notlar çok birikti, federasyonu arayıp bizim derbiyi bu haftasonuna aldıracağım :ddd
İki takım karşı karşıya gelmeden aramızdaki kozları paylaşamayacağız maalesef çünkü kiminle oynasak o takıma bir kulp takıyorsunuz ve bu durumda teke tek karşılaşmak şart oldu..:)

Olursa harika olur, senden haber bekliyoruz.:)

Son hamlelerinden sonra sevenleri artıyor.

Son hamlelerinden sonra sevenleri artıyor.

şu tweet fenerbahçe'nin toparlanmayacağının kanıtı olmuş.
tamam son senesi, güzel kadro kurdu. tamam desteklese de bu aşırıya kaçmalar neden? geçmişi unutmak niye?
erden timur başarılı işler yaptı, üstelik hala yapıyor, başta fenomen hesaplar olmak üzere galatasaray taraftarlarının hesaplarına bakarsak birkaç eksik transferin gecikmesi nedeniyle erden timur'u eleştirdiğini çok rahat görebiliriz. galatasaray ve fenerbahçe bu konuda ayrılıyor işte. boşuna en vefasız kulüp denmiyor, o vefasızlık sonucu başarı geliyor.

Geri