Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeni transferlerden ve takımdaki tüm değişiklerden sonra karşınızda çok başka bir Fenerbahçe var.bi kadıköye bakar yine yenersek bel doğrulamaz çöküş başlar
dejavular yaşıyorum aynı sözler : DYeni transferlerden ve takımdaki tüm değişiklerden sonra karşınızda çok başka bir Fenerbahçe var.
Şu ana kadar çıktığı hangi maçta puan kaybetti? Dün yaşanan olumsuzluğa rağmen maçı farklı galibiyetle aldı.
Maçı izledim, adamlar 10 kişiydi ama yine de frna değildiniz, tebrikler :d bu eleme maçları aslında bir gösterge değil 1 de atar 5 de atar sonrasına bakıcaz .))Twente maçını izlersen nasıl toparlandığımızı da görebilirsin.
Twente teknik direktörünün maçtan sonraki yüz şeklinden de anlayabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 86244
Maçı izledim, adamlar 10 kişiydi ama yine de frna değildiniz, tebrikler :d bu eleme maçları aslında bir gösterge değil 1 de atar 5 de atar sonrasına bakıcaz .))
Notlar çok birikti, federasyonu arayıp bizim derbiyi bu haftasonuna aldıracağım :dddGösterge değil tabii.Öylesine oynanıyor ve elensen de olur elenmesen de....)
Yarınki maç sonrası yeni bahanelerinizi bekliyor olacağız ayrıca lig maçları sonrası için tüm bu yazdıklarını not alıyorum.![]()
İki takım karşı karşıya gelmeden aramızdaki kozları paylaşamayacağız maalesef çünkü kiminle oynasak o takıma bir kulp takıyorsunuz ve bu durumda teke tek karşılaşmak şart oldu..Notlar çok birikti, federasyonu arayıp bizim derbiyi bu haftasonuna aldıracağım :ddd
Son hamlelerinden sonra sevenleri artıyor.