hoca belli olmadan transfer yapmak nedir. akıllanmaz bunlar. amatör kulüplerde yapmazlar şunu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hoca belli olmadan transfer yapmak nedir. akıllanmaz bunlar. amatör kulüplerde yapmazlar şunu.
Hoca belli olmuştur da basına ve camiaya açıklanmamıştır diye tahmin ediyorum.lefty burada problem oyuncunun iyi veya kötü olması değil. hoca yok hoca. yeni gelecek hocanın istediği profilde bir oyuncu mu? takım planına uygun mu? bunları konuşun.
Neden ki? Koşarken daha hızlı olmasına fayda sağlıyordur. Pele ve Maradona da o civardaydı. Ronaldinho çok hızlı koşan oyunculardandı mesela ancak kilosunu tam bilmiyorum.O 65kg adamı yerler bu ligde haberiniz olsun :dddd
Pele, ronaldinho, maradona, messi, ribery gibi hafif oyuncularla bu arkadaş aynı kefede mi şimdi .(Neden ki? Koşarken daha hızlı olmasına fayda sağlıyordur. Pele ve Maradona da o civardaydı. Ronaldinho çok hızlı koşan oyunculardandı mesela ancak kilosunu tam bilmiyorum.
Fenerbahçeli olmak bunu gerektirmez mi? En yüksek kel taraftar ortalamasına sahip takım Fenerbahçe.Hateme bak nasıl da uzun uzun yazmış... her kelimede bir tel sacı dökülmediyse ben de bir şey bilmiyorum....
Farkı nedir o zaman? Neden harcarlar dediğini anlamaya çalışıyorum. Hızlı oyuncu işte... Onlar da çok hızlıydı.Pele, ronaldinho, maradona, messi, ribery gibi hafif oyuncularla bu arkadaş aynı kefede mi şimdi .(