Fenerbahçe hangi koşullarda yeniden toparlanır?

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti

Fenerbahçe'nin yeniden başarı elde etmesi için ne gerekiyor?

• Kullanılan toplam oy
    12
lefty burada problem oyuncunun iyi veya kötü olması değil. hoca yok hoca. yeni gelecek hocanın istediği profilde bir oyuncu mu? takım planına uygun mu? bunları konuşun.
Hoca belli olmuştur da basına ve camiaya açıklanmamıştır diye tahmin ediyorum.

Jorge jesusun gitmesini işaretliyim hemen toparlanır mı bilinmez

Sorun Fenerbahçede değil ki. Sorun ligin kendisinde. Temiz bir lig olsun haşlayalım takımı saatlerce o sorun değil. Bu ligde fenerin başına, yönetimine Ahmet gelsin, Mehmet gelsin hiç fark etmez. Jorge Jesusun da anlatmak istediği buydu. Bu ligde futbol oynanmıyor ki. Malum takım sezonu şampiyon bitirdiği için dile getirmez bunları. Açıkladın erden Timur elindeki bilgileri belgeleri? Sezon başında konuşuyordu, bu ligi bitirtmeyiz, Galatasaray doğranıyor vs diye. Ne oldu, ne değişti? Neden şimdi birden temizlendi lig?

Sadece Galatasaray’la ilgili de değil. Fener ne zaman ayağa kalksa birilerinin elleriyle kesildi önü. Ne Antalya, ne Alanya, ne Sivas, ne Kasımpaşa ne de Antep maçlarını unuttuk. Basit bir hakem hatasından öte kararlar verildiğini bütün camialar biliyor. Şampiyonluğun kilit maçında ceza sahası içinde maçı hentbola çeviren Alanya savunmasına rağmen devam oyna kararı ve Fenerbahçe’nin o sezon şampiyonluktan edilmesi sadece başarısızlıkla hatırlanamaz. Lan yine şampiyonluğa koştuğumuz sezon Rize’de otobüsümüz kurşunlandı bizim. Failleri hala dışarıda. Ezeli rakibimiz ebedi dostumuz(!) otobüslü gönderme yaptı la bize.
Ben federasyona, iki yüzlü gs camiasına falan sinirlenmeyi bıraktım. Benim sinirim Fenerbahçe yönetimine. Sen burada istediğin kadroyu kur, seni şampiyon yapmayacaklar. FETÖ zamanından başlayan fener iktidar kavgası var bu ülkede. Çek ligi takımdan. Böyle bir ligde top oynamak utanmazlıktır. Sok takımı Azerbaycan ligine, Zimbabwe ligine. Yeter ki temiz olsun. Yine şampiyon olmayalım ama temiz ligde olmayalım. Jorge Jesus başarısızlıklarını alışılagelmiş teknik adamlar gibi sağa sola yıkan bir adam değil. Bunu benfica zamanından takip edenler bilir. Açın benfica maçları sonrası röportajlarını izleyin. Bu adam ilk defa bir lig için bu cümleleri kuruyor.

Sözün özü lig temiz olsa da, biz de bu başarısızlıktan çıkış yolu arasak

sergen fenere gitmez
ali koç salon başkanıdır
salon teknik direktör tercih eder

en kötü zamanlarında yanındaydık
gererkirse yine yanında oluruz
düzelir

Kamuoyuna Duyuru

Çok uzun ve yoğun bir sezonu geride bıraktık. Dünya Kupası ve ülke olarak yaşadığımız büyük deprem afeti nedeniyle lige iki defa ara verilmek zorunda kalındı.

Tüm bu dinamiklerin hâkim olduğu 2022-23 Süper Lig Sezonunda, Futbol Takımımız toplam 52 maçta 35 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde ederek toplamda 2,21 puan ortalamasına ulaştı.

Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi’nde sezonu Avrupa Şampiyonluğu ile tamamlayan Sevilla’ya son 16 turunda elendi.

İki kulvarda da son adıma kadar hedeflerine yürüyen Takımımız, Ziraat Türkiye Kupasını müzemize getirdi.

Bugün itibariyle 2022-23 Futbol Sezonunda Takımımızın Teknik Direktörlüğünü üstlenen Jorge Jesus’un sözleşmesi sona ermiş ve kendisi ile yollarımız ayrılmıştır.

Sayın Jorge Jesus’a bugüne dek ortaya koyduğu tüm emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz.

Teşekkürler Jorge Jesus.

Neden ki? Koşarken daha hızlı olmasına fayda sağlıyordur. Pele ve Maradona da o civardaydı. Ronaldinho çok hızlı koşan oyunculardandı mesela ancak kilosunu tam bilmiyorum.
Pele, ronaldinho, maradona, messi, ribery gibi hafif oyuncularla bu arkadaş aynı kefede mi şimdi .(

hatem o kadar uzun yazmış ki hepsini okuyamadım ama ne diyorsa doğrudur, inşallah araya argo sıkıştırmadın beğendim..

Geri