Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yanlışın var son iki senede 3.kadıköy hezimeti onun dışında elinizden karanlık ışıklarda aldığımız şampiyonluklar denizli faciası vs bitmez yani anlıcağınBenim koymak deyimim sizin zorunuza gitmek anlamında belirteyim de ajitasyon yapmayın.
@wiltord senin paylaşımların abartı bence. Maç gecesi yazılır, hadi ertesi gün de yaz. 40 gün 40 gece yazman da 20 senede bir gelen galibiyetten kaynaklı olduğunu düşünerek hoş görüyorum.
Ahahah ne sonucu ya ben çok sallamıyorum da bizi bu kadar dert etmeniz zevk veriyor. Siz erkekler farklı anlamlar yükleyebilirsiniz. Benim jargonumda koymak zorunuza gitmek anlamı taşıyor. Hunharca savaşıyorum. Ne piremsesi kakskskyanlışın var son iki senede 3.kadıköy hezimeti onun dışında elinizden karanlık ışıklarda aldığımız şampiyonluklar denizli faciası vs bitmez yani anlıcağın
koymaksa madem konu sen başlattın bilip bilmeden atlanılıp pamuk prensesçilik oynandı sonuçlarına katlanıcaksınız.
Reis de fenerliFutbol için kavga etmiyorsunuz değil mi?
Ben de Fenerliyim ve lütfen birbirinizi kırmadan yorumlar yazın.
Holiganlık yapma sadece bir maç kazandın 10 gündür koyduk da koyduk deyip duruyorsun dua et ki erkek değilim susup kalırdın sonra. O başka kapıya sözünü sana yedirtirim düzgün konuşyazarken önce düşün içinden geleni konusu olsun bi kaç mesajı var öyle kendisine sor o bilir
bu konuda ki paylaşımların ergenlikle alakası yoktur siz yıllarca 6yı konuştunuz ergen oğlu ergensiniz o zaman
hadi bakym başka kapıya
lefty seni yerler/yeriz. çık konudan.Futbol için kavga etmiyorsunuz değil mi?
Ben de Fenerliyim ve lütfen birbirinizi kırmadan yorumlar yazın.
hocam bunları açıkladık. bitti gitti o mevzu. geriden geliyorsunuz.Boşa yiyorsunuz birbirinizi. Erden Timur yine TFF yöneticileriyle buluşmuş.
Orada sadece Erden Timur yok. Fb li yönetici de varBoşa yiyorsunuz birbirinizi. Erden Timur yine TFF yöneticileriyle buluşmuş.
arkadaş nası sallamıyosun ya mosmor oldunuz maçtan sonra yazdıkların ortada geçmiş olsun dostum dedim farkındaysan dost değiliz diyip sonra koymalardan felan bahsettin karşılığı gelince neden bu kadar zorunuza gittiAhahah ne sonucu ya ben çok sallamıyorum da bizi bu kadar dert etmeniz zevk veriyor. Siz erkekler farklı anlamlar yükleyebilirsiniz. Benim jargonumda koymak zorunuza gitmek anlamı taşıyor. Hunharca savaşıyorum. Ne piremsesi kaksksk
Tamam yendiniz de aylarca konusmak sizin bu galibiyete uzun hasret sonucu ulaşmanızdan geldiğini gösteriyor. Minik çapta takılıyoruz
Kardeşim az bi soluklan, noktalama işareti kullanarkadaş nası sallamıyosun ya mosmor oldunuz maçtan sonra yazdıkların ortada geçmiş olsun dostum dedim farkındaysan dost değiliz diyip sonra koymalardan felan bahsettin karşılığı gelince neden bu kadar zorunuza gitti
yok prenses takılan başkası sen değilsin hiçbişey olmamış gibi. sizin gibi milyonlarca fb taraftarı çöktü o gün kabullenemiyorsunuz anlıyorum da bur da benim de yapabileceğim yok
sıkarrrr birazHoliganlık yapma sadece bir maç kazandın 10 gündür koyduk da koyduk deyip duruyorsun dua et ki erkek değilim susup kalırdın sonra. O başka kapıya sözünü sana yedirtirim düzgün konuş
Üzüldük ama bu demek değil ki öldük bittik. Hayal dünyanda mutluluklar o zaman. Ne mosmor olayım. Telafisi olmayan bir kayıp değil kiarkadaş nası sallamıyosun ya mosmor oldunuz maçtan sonra yazdıkların ortada geçmiş olsun dostum dedim farkındaysan dost değiliz diyip sonra koymalardan felan bahsettin karşılığı gelince neden bu kadar zorunuza gitti
yok prenses takılan başkası sen değilsin hiçbişey olmamış gibi. sizin gibi milyonlarca fb taraftarı çöktü o gün kabullenemiyorsunuz anlıyorum da bur da benim de yapabileceğim yok