Fenerbahçe - Galatasaray (8 Ocak ) Dünya Derbisi

• Kullanıcı wiltord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz sanki çok matahsınız. Hiçbir şey bulamayınca ezik diyip sıyrılalım o zaman.
Tamam ezik demeyelim konuşalım ozaman

yıllarca konuşulması gereken şey bir türk takımının ülkeye uefa kupasını getirmesi mi yoksa sıradan bir lig maçında alınan 6-0lık galibiyet mi?

Tamam ezik demeyelim konuşalım ozaman

yıllarca konuşulması gereken şey bir türk takımının ülkeye uefa kupasını getirmesi mi yoksa sıradan bir lig maçında alınan 6-0lık galibiyet mi?
Ezik kelimesini gördükten sonra konusmanın bir anlamı yok. Biz yapıyorsak siz de yapıyorsunuz temel fikir oydu.

Ezik kelimesini gördükten sonra konusmanın bir anlamı yok. Biz yapıyorsak siz de yapıyorsunuz temel fikir oydu.
Hahahahah ya ayşe, bu kadar sayfa konuşmada takıldığın tek kelime ezik mi .dd
Aklı selim bir ikili diyalogda zaten hangi takımın bu ülkeye daha çok şey kattığı aşikar ama tabi fanatiklik seviyeni göz önünde bulundurunca anlamanı beklemiyorum .d

Hahahahah ya ayşe, bu kadar sayfa konuşmada takıldığın tek kelime ezik mi .dd
Aklı selim bir ikili diyalogda zaten hangi takımın bu ülkeye daha çok şey kattığı aşikar ama tabi fanatiklik seviyeni göz önünde bulundurunca anlamanı beklemiyorum .d
Evet sadece siz anlıyorsunuz zaten :)

Aynen öyle koyduk koyduk nedir Lan hayvan burda kızlarda yazdı senden başka hayvanlık yapan yok şurada terbiyesiz maç bu altı üstü
sen neyin kafasını yaşıyosun angie nin önceki sayfalarda koyduk mu yorumunu gözardı ederek kendinle çelişmişsin hemende kızlarda yazdı hayvanlık felan sütten çıkmış ak kaşıklık yapmayın
ben konuda paylaşım yapıyorum arkadaş çok rahatsız olunmuş belli ki

yazarken önce düşün içinden geleni konusu olsun bi kaç mesajı var öyle kendisine sor o bilir

bu konuda ki paylaşımların ergenlikle alakası yoktur siz yıllarca 6yı konuştunuz ergen oğlu ergensiniz o zaman

hadi bakym başka kapıya

20 senede 2-3 kez olunca galibiyet. Ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Elleşmeyin. sklkks
Biz kazanmış olsak anca maç gecesi yazılır çizilir. Konu kapanırdı. Utanmasalar boğaza bayrak asacaklar. Çemişgezekspor maçı gibi bir maç işte.
Çemişgezek bizim ilçemiz hayırdır sen bizi küçümsüyon mu

Benim koymak deyimim sizin zorunuza gitmek anlamında belirteyim de ajitasyon yapmayın.
@wiltord senin paylaşımların abartı bence. Maç gecesi yazılır, hadi ertesi gün de yaz. 40 gün 40 gece yazman da 20 senede bir gelen galibiyetten kaynaklı olduğunu düşünerek hoş görüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri