Fenerbahçe - Galatasaray (8 Ocak ) Dünya Derbisi

• Kullanıcı wiltord
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sade çemişgezeği küçümsüyolar hemşo çabuk gel.
Çemişgezek kırmızı çizgimizdir laf ettirmeyiz

Futbol için kavga etmiyorsunuz değil mi?

Ben de Fenerliyim ve lütfen birbirinizi kırmadan yorumlar yazın.

Benim koymak deyimim sizin zorunuza gitmek anlamında belirteyim de ajitasyon yapmayın.
@wiltord senin paylaşımların abartı bence. Maç gecesi yazılır, hadi ertesi gün de yaz. 40 gün 40 gece yazman da 20 senede bir gelen galibiyetten kaynaklı olduğunu düşünerek hoş görüyorum.
yanlışın var son iki senede 3.kadıköy hezimeti onun dışında elinizden karanlık ışıklarda aldığımız şampiyonluklar denizli faciası vs bitmez yani anlıcağın
koymaksa madem konu sen başlattın bilip bilmeden atlanılıp pamuk prensesçilik oynandı sonuçlarına katlanıcaksınız.

yanlışın var son iki senede 3.kadıköy hezimeti onun dışında elinizden karanlık ışıklarda aldığımız şampiyonluklar denizli faciası vs bitmez yani anlıcağın
koymaksa madem konu sen başlattın bilip bilmeden atlanılıp pamuk prensesçilik oynandı sonuçlarına katlanıcaksınız.
Ahahah ne sonucu ya ben çok sallamıyorum da bizi bu kadar dert etmeniz zevk veriyor. Siz erkekler farklı anlamlar yükleyebilirsiniz. Benim jargonumda koymak zorunuza gitmek anlamı taşıyor. Hunharca savaşıyorum. Ne piremsesi kaksksk
Tamam yendiniz de aylarca konusmak sizin bu galibiyete uzun hasret sonucu ulaşmanızdan geldiğini gösteriyor. Minik çapta takılıyoruz

yazarken önce düşün içinden geleni konusu olsun bi kaç mesajı var öyle kendisine sor o bilir

bu konuda ki paylaşımların ergenlikle alakası yoktur siz yıllarca 6yı konuştunuz ergen oğlu ergensiniz o zaman

hadi bakym başka kapıya
Holiganlık yapma sadece bir maç kazandın 10 gündür koyduk da koyduk deyip duruyorsun dua et ki erkek değilim susup kalırdın sonra. O başka kapıya sözünü sana yedirtirim düzgün konuş

Boşa yiyorsunuz birbirinizi. Erden Timur yine TFF yöneticileriyle buluşmuş.

Adınız çıkmış sklnskk

Yöneticiler bir araya geliyor, siz burada birbirinizi yiyorsunuz

Ahahah ne sonucu ya ben çok sallamıyorum da bizi bu kadar dert etmeniz zevk veriyor. Siz erkekler farklı anlamlar yükleyebilirsiniz. Benim jargonumda koymak zorunuza gitmek anlamı taşıyor. Hunharca savaşıyorum. Ne piremsesi kaksksk
Tamam yendiniz de aylarca konusmak sizin bu galibiyete uzun hasret sonucu ulaşmanızdan geldiğini gösteriyor. Minik çapta takılıyoruz
arkadaş nası sallamıyosun ya mosmor oldunuz maçtan sonra yazdıkların ortada geçmiş olsun dostum dedim farkındaysan dost değiliz diyip sonra koymalardan felan bahsettin karşılığı gelince neden bu kadar zorunuza gitti
yok prenses takılan başkası sen değilsin hiçbişey olmamış gibi. sizin gibi milyonlarca fb taraftarı çöktü o gün kabullenemiyorsunuz anlıyorum da bur da benim de yapabileceğim yok

arkadaş nası sallamıyosun ya mosmor oldunuz maçtan sonra yazdıkların ortada geçmiş olsun dostum dedim farkındaysan dost değiliz diyip sonra koymalardan felan bahsettin karşılığı gelince neden bu kadar zorunuza gitti
yok prenses takılan başkası sen değilsin hiçbişey olmamış gibi. sizin gibi milyonlarca fb taraftarı çöktü o gün kabullenemiyorsunuz anlıyorum da bur da benim de yapabileceğim yok
Kardeşim az bi soluklan, noktalama işareti kullan

Holiganlık yapma sadece bir maç kazandın 10 gündür koyduk da koyduk deyip duruyorsun dua et ki erkek değilim susup kalırdın sonra. O başka kapıya sözünü sana yedirtirim düzgün konuş
sıkarrrr biraz
hadi bakayım başka kapıya
kabullenmeyi öğreneceksin önce tebrik etmeyi de edemiyorsan katlanacaksın
zorunuza gitmicek

Üzüldük ama bu demek değil ki öldük bittik. Hayal dünyanda mutluluklar o zaman. Ne mosmor olayım. Telafisi olmayan bir kayıp değil ki

Ağlayan sizsiniz buradan bakınca. Biz eğleniyoruz.

• Beğen
Tepkiler: ne
bence ağlatan biz olduk

fener ağlama fener ağlamaaa

çıkı çıkı madem eğlence al sana

(
)
(
)
(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri