Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hiç. Galibiyet kutlamayı bilmiyorlar. Ben olsam daha hard şeyler yazardım. Koyduk mu ne ya vizyonsuz gibiAynen öyle koyduk koyduk nedir Lan hayvan burda kızlarda yazdı senden başka hayvanlık yapan yok şurada terbiyesiz maç bu altı üstü
Maks 7-8wiltord yas kac kank
Erkek erkeğe yazabilir fakat bu tadını kaçırdı saçma slk yazıp duruyor sonuçta bu sayfada kadınlar da yorum yaptı ülke kurtarmış gibi naralar atması aptalcaHiç. Galibiyet kutlamayı bilmiyorlar. Ben olsam daha hard şeyler yazardım. Koyduk mu ne ya vizyonsuz gibi
Doğru her 6 Kasım'da ne yaptığınızı görüyoruz20 senede 2-3 kez olunca galibiyet. Ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Elleşmeyin. sklkks
Biz kazanmış olsak anca maç gecesi yazılır çizilir. Konu kapanırdı. Utanmasalar boğaza bayrak asacaklar. Çemişgezekspor maçı gibi bir maç işte.
Evet çemişgezek maçı gibi bir maçtı galatasaray için20 senede 2-3 kez olunca galibiyet. Ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Elleşmeyin. sklkks
Biz kazanmış olsak anca maç gecesi yazılır çizilir. Konu kapanırdı. Utanmasalar boğaza bayrak asacaklar. Çemişgezekspor maçı gibi bir maç işte.
Siz bize ne zaman 3 gol attınız deplasmanda acaba ;d20 senede 2-3 kez olunca galibiyet. Ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Elleşmeyin. sklkks
Stadınızın açılışını yaptık, 100. Yılınızda şampi olduk. Yüzünolana bunlar çok kslsnskSiz bize ne zaman 3 gol attınız deplasmanda acaba ;d