Uzak şehir dizisi bile daha heyecanlıydı bu maçtan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
abi bunu ciddi mi soruyonHayır ben başka bir maç mi izledim. Nedir yani Galatasaray aleyhine sonuca etki eden hakem hataları?
yani gese doğranmış hahaha..Hayır ben başka bir maç mi izledim. Nedir yani Galatasaray aleyhine sonuca etki eden hakem hataları?
Beşiktaş yoksa heyecan yok...Uzak şehir dizisi bile daha heyecanlıydı bu maçtan
Ahahahaha Galatasaray ve galatasaraylıların puan kaybettiği her ama her maç sonrası yaptığı klasik açıklamalar. Hakem. Bunlar hiç hak etmez puan kaybını. Eğer puan kaybettilerse kesin hakem yüzündendir. Teknik direktöründen taraftarına kadar böyle bunlar. Bunlar kazandıkları maçtan sonra bir kere “hakem” demezler. Bak bir kere ha.ama her puan kaybettiğinde hakem. O yüzden alıştık bunlara. Kazandılarsa kendi haklarıyla kaybettilerse hakem yüzünden. Hiç polemiğe girmeyin
![]()
Değildi. Bunu Erman toroğlu’da söyledi. Ortada olan bir topa müdahale etmek isterken bileğe basma var sarı kart dedi. Hatta ve hatta Okan’a yüklendi. Okan sana noluyor Okan diyerek. Maçta tek hata atlanan sarı karttı dedi. Vardan fenerin golü döndü dedi. Doğru olan kararda oydu dedi. Ama geçen sezonki maçtada aynı pozisyonda bizim penaltımız verilmemişti Scope? Aynı pozisyon bak bire biri. Al buraya bırakıyorum . Madem skriniarınki elle oynamaydı ve golümüz iptal edildi ki doğru karardı, o zaman burada neden penaltımız verilmedi?kardeşim Galatasaray taraftarının hakem demesini bir kenara bırak
Saranın bileğine basma kırmızı kart mıydı?
www.instagram.com
hakemin majör etkisi olduğunu düşünmüyorum ama verdiği vermediği fauller ve kartlar oyun akışını olumsuz etkiledi. burada vincic gibi elit bir hakemin gayet de düzgün yönettiği maçtan sonra bile hakem tartışıldığı için çok yorum yapmaya gerek yok. iki takım da olabildiğince mücadele etti, galibiyet galatasaray'dan çok fener'e lazımdı ama olmadı. iki takımın da kendi taraftarına tat verdiğini sanmıyorum.@Raskolnikov maça hakemin etkisi oldu mu sence?
Her maç bir hakem mevzusu dönüyor ancak nedense Fenerbahçe de yıllardır şampiyon olamayan bir takım konumunda.
Faul ve kartlarda FB kollandı hocam.Hayır ben başka bir maç mi izledim. Nedir yani Galatasaray aleyhine sonuca etki eden hakem hataları?
Mesela Skriniar’a kırmızı gösterilmedi. 10 kişi kalacak , etkiler mi ? Gol öncesi orta saha da Sanchez’e faul yapılıyor , bu etkiler mi ?Hayır ben başka bir maç mi izledim. Nedir yani Galatasaray aleyhine sonuca etki eden hakem hataları?