Fenerbahçe - Galatasaray (1-1)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Hayır ben başka bir maç mi izledim. Nedir yani Galatasaray aleyhine sonuca etki eden hakem hataları?
yani gese doğranmış hahaha..
yasin Kol Bjk doğradığı maçı izlememişler... Sanki çok harika oyun sergilediler, sürekli golleri iptal edildi, gole giderken ayakları kırıldı kırmızı gösterilmedi filan...
Hocam kötü oynadıkları için kılıf buldular sadece...
He fenerde salaklık etti . Çok iyi olmayan gs evinde ezicekti , her zaman eline gelen fırsatı tepiyor bakalım...

Ahahahaha Galatasaray ve galatasaraylıların puan kaybettiği her ama her maç sonrası yaptığı klasik açıklamalar. Hakem. Bunlar hiç hak etmez puan kaybını. Eğer puan kaybettilerse kesin hakem yüzündendir. Teknik direktöründen taraftarına kadar böyle bunlar. Bunlar kazandıkları maçtan sonra bir kere “hakem” demezler. Bak bir kere ha. :D ama her puan kaybettiğinde hakem. O yüzden alıştık bunlara. Kazandılarsa kendi haklarıyla kaybettilerse hakem yüzünden. Hiç polemiğe girmeyin :D

Ahahahaha Galatasaray ve galatasaraylıların puan kaybettiği her ama her maç sonrası yaptığı klasik açıklamalar. Hakem. Bunlar hiç hak etmez puan kaybını. Eğer puan kaybettilerse kesin hakem yüzündendir. Teknik direktöründen taraftarına kadar böyle bunlar. Bunlar kazandıkları maçtan sonra bir kere “hakem” demezler. Bak bir kere ha. :D ama her puan kaybettiğinde hakem. O yüzden alıştık bunlara. Kazandılarsa kendi haklarıyla kaybettilerse hakem yüzünden. Hiç polemiğe girmeyin :D

kardeşim Galatasaray taraftarının hakem demesini bir kenara bırak

Saranın bileğine basma kırmızı kart mıydı?

şu hareketten Pascal Nouma 7 ay ceza yemişti bu oyuncuya oyun içinde kart bile verilmedi

1764671779388.jpeg

maç hakkında bi yorum yapın başka şeylerden bahsetmeyin

kardeşim Galatasaray taraftarının hakem demesini bir kenara bırak

Saranın bileğine basma kırmızı kart mıydı?
Değildi. Bunu Erman toroğlu’da söyledi. Ortada olan bir topa müdahale etmek isterken bileğe basma var sarı kart dedi. Hatta ve hatta Okan’a yüklendi. Okan sana noluyor Okan diyerek. Maçta tek hata atlanan sarı karttı dedi. Vardan fenerin golü döndü dedi. Doğru olan kararda oydu dedi. Ama geçen sezonki maçtada aynı pozisyonda bizim penaltımız verilmemişti Scope? Aynı pozisyon bak bire biri. Al buraya bırakıyorum . Madem skriniarınki elle oynamaydı ve golümüz iptal edildi ki doğru karardı, o zaman burada neden penaltımız verilmedi?

Pascal Nouma fener tribününe karşı elini şortunun içine sokup resmen tombala çekti, o görüntüyle duranın gol sevincinin ne alakası var Scope hakikaten aşırı saçmalıyon ya :D

kanka bak sen farkında değilsin ama her puan kaybettiğiniz maçta konularda hakem diye ağlıyorsun. Bak hepsinde, istisnasız. Gir kendin bak. Bir tane ağlamadığın konunuz yok.

Yani seni tenzih ediyorum da bir kaç gs li tayfa var, her ama her puan kaybı konusunun altında mütemadiyen ağlıyorlar. Bilfiil ağlıyorlar. La demiyorlarki bir kere biz ***** gibi oynadık. Ağlama duvarına çeviriyorlar konuyu. La kötü oynadınız, kötü oynadık puan kaybettik işte. Biz son dakika o golü atmasaydık yenilseydik gelip burada hakem demeyecektim. Bok gibi oyun oynadık işte. Ya her şeyi geçtim 11 yıldır şampiyon olamayan takıma hakem tarafından kollanıyor derken hiç mi düşünmüyonuz ulan ben bunu diyorum ama bana gerizekalı yaftası vururlar diye

Moderatör tarafında düzenlendi:
hata bizde ki fenerliyle futbol konuşmaya çalışıyoz

1764673779467.jpeg

Berabere bitmis neyi 9 sayfa konuştunuz ki... biri kazansa diğeri dalgaya alsa neyse.

@Raskolnikov maça hakemin etkisi oldu mu sence?

Her maç bir hakem mevzusu dönüyor ancak nedense Fenerbahçe de yıllardır şampiyon olamayan bir takım konumunda.
hakemin majör etkisi olduğunu düşünmüyorum ama verdiği vermediği fauller ve kartlar oyun akışını olumsuz etkiledi. burada vincic gibi elit bir hakemin gayet de düzgün yönettiği maçtan sonra bile hakem tartışıldığı için çok yorum yapmaya gerek yok. iki takım da olabildiğince mücadele etti, galibiyet galatasaray'dan çok fener'e lazımdı ama olmadı. iki takımın da kendi taraftarına tat verdiğini sanmıyorum.

prim başganın cebinde kalmış
kasada mı neyse ya
iyi olmuş boşver

Geri