Fenerbahçe - Galatasaray (1-1)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Derbi maçlarında hakemler ve oyuncular üzerinde baskı çok yüksektir. Bence hakem açısından bir sorun yok.
Hakem açısından size göre bir sorun yok doğrudur. Ama aklın yolu bir ki -dün ne kadar yorumcu var ise hepsi de yasin kol nasıl Galatasarayı doğradı ise- yorumcular da onu doğradı. Normalde maçlarda gözden kaçan olabilecek bazı pozisyonlar olur ona eyvallah derim. Ama gel gör ki sadece 1-2 pozisyon olmadı. Maçın seyrini değiştirecek ikinmci sarıdan da dahil olmak üzere kırmızı kartlık 2-3 pozisyon vardı. Fenerbahçe maça ortak olsun diye elinden geleni yaptı. Yemin ederim maçlarda normalde bu kadar sinirlenmezdim ama dün oturduğumuz yer o kadar resmi bir yer olmasına rağmen ana bacı küfür çıktı ağzımdan…

Hakem açısından size göre bir sorun yok doğrudur. Ama aklın yolu bir ki dün ne kadar yorumcu var ise hepsi de yasin kol nasıl Galatasarayı doğradı ise yorumcular da onu doğradı. Normalde maçlarda gözden kaçan olabilecek bazı pozisyonlar olur ona eyvallah derim. Ama gel gör ki sadece 1-2 pozisyon olmadı. Maçın seyrini değiştirecek ikinmci sarıdan da dahil olmak üzere kırmızı kartlık 2-3 pozisyon vardı. Fenerbahçe maça ortak olsun diye elinden geleni yaptı. Yemin ederim maçlarda normalde bu kadar sinirlenmezdim ama dün oturduğumuz yer o kadar resmi bir yer olmasına rağmen ana bacı küfür çıktı ağzımdan…
USG maçı için de hakemi UEFA'ya şikayet etmişsiniz, her maçı hakem hatasına bağlamak ne kadar doğru?

Maçın ilk yarısı Fenerbahçe kötü oynadı ancak ikinci yarı toparlandık sayılabilir, gol bulma konusunda ise yetersiz kaldık.

@Raskolnikov maça hakemin etkisi oldu mu sence?

Her maç bir hakem mevzusu dönüyor ancak nedense Fenerbahçe de yıllardır şampiyon olamayan bir takım konumunda.

Golü iptal edilen benim, diyo ki hala hakem Galatasarayı doğradı.

Golü iptal edilen benim, diyo ki hala hakem Galatasarayı doğradı.
Hocam hakemin doğraması, kararin yanlış verilmesiyle oluyo. Bunu bildiğini duşunuyorum.

Gol iptalinin doğru oldugunu sağir sultan biliyor. Bazi seyleri iyi analiz etmek icin önce bi taraftarligi birakmak lazim.

Hakem baya baya sonuca etki etti

Hayır ben başka bir maç mi izledim. Nedir yani Galatasaray aleyhine sonuca etki eden hakem hataları?

Sonuca etki eden hakem hatası yok fakat; 55 -90. Dakikalar arası 11 e 1 faul istatistiği bayağı sıkıntı.

Gs aleyhine 11 faul çalınması Gs yi sindirmek demektir. Çaktırmadan doğramaya girer. Oyun hakimiyetini rakip ele alır ki öyle de oldu

Hakikaten Beşiktaş’ın olmadığı derbi, derbi değil. Bakın mesele yenmek yenilmek değil. Bu kadar sıkıcı bir maç olamaz. Risk alan yok, doğru düzgün pozisyon yok, oyun kısır döngü tamamiyle. Son bir kaç yıldır tüm maçları böyle bunların.

Geri