Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kutlama yapan sizsiniz, bizim ise kendi sahamızda maç vermemiz gerekiyordu. İkinci yarı en az 3 gol beklerken, tek golü zor attık maalesef.@Lefty beraberlik kutlamalariniz bitti mi
Hakeme ne diyorsun nasıl maç yönettiKutlama yapan sizsiniz, bizim ise kendi sahamızda maç vermemiz gerekiyordu. İkinci yarı en az 3 gol beklerken, tek golü zor attık maalesef.![]()
Derbi maçlarında hakemler ve oyuncular üzerinde baskı çok yüksektir. Bence hakem açısından bir sorun yok.@Lefty beraberlik kutlamalariniz bitti mi
Hakem açısından size göre bir sorun yok doğrudur. Ama aklın yolu bir ki -dün ne kadar yorumcu var ise hepsi de yasin kol nasıl Galatasarayı doğradı ise- yorumcular da onu doğradı. Normalde maçlarda gözden kaçan olabilecek bazı pozisyonlar olur ona eyvallah derim. Ama gel gör ki sadece 1-2 pozisyon olmadı. Maçın seyrini değiştirecek ikinmci sarıdan da dahil olmak üzere kırmızı kartlık 2-3 pozisyon vardı. Fenerbahçe maça ortak olsun diye elinden geleni yaptı. Yemin ederim maçlarda normalde bu kadar sinirlenmezdim ama dün oturduğumuz yer o kadar resmi bir yer olmasına rağmen ana bacı küfür çıktı ağzımdan…Derbi maçlarında hakemler ve oyuncular üzerinde baskı çok yüksektir. Bence hakem açısından bir sorun yok.
USG maçı için de hakemi UEFA'ya şikayet etmişsiniz, her maçı hakem hatasına bağlamak ne kadar doğru?Hakem açısından size göre bir sorun yok doğrudur. Ama aklın yolu bir ki dün ne kadar yorumcu var ise hepsi de yasin kol nasıl Galatasarayı doğradı ise yorumcular da onu doğradı. Normalde maçlarda gözden kaçan olabilecek bazı pozisyonlar olur ona eyvallah derim. Ama gel gör ki sadece 1-2 pozisyon olmadı. Maçın seyrini değiştirecek ikinmci sarıdan da dahil olmak üzere kırmızı kartlık 2-3 pozisyon vardı. Fenerbahçe maça ortak olsun diye elinden geleni yaptı. Yemin ederim maçlarda normalde bu kadar sinirlenmezdim ama dün oturduğumuz yer o kadar resmi bir yer olmasına rağmen ana bacı küfür çıktı ağzımdan…
konuş hocam...Golü iptal edilen benim, diyo ki hala hakem Galatasarayı doğradı.
Hocam hakemin doğraması, kararin yanlış verilmesiyle oluyo. Bunu bildiğini duşunuyorum.Golü iptal edilen benim, diyo ki hala hakem Galatasarayı doğradı.
Tedesco yerine Mourinho olsaydı daha neler diyeceklerdi bakalım?Okan demiş ki canımızı zor kurtardık. Ulan Trabzonda Volkana kale direği atıldı. Ne saçmalıyorsun sen jdjdjfj
Hayır ben başka bir maç mi izledim. Nedir yani Galatasaray aleyhine sonuca etki eden hakem hataları?konuş hocam...
Hocam en son "Nedir yani Galatasaray'in eksikleri?" diyip 7 eksiği görmezden geldin.Hayır ben başka bir maç mi izledim. Nedir yani Galatasaray aleyhine sonuca etki eden hakem hataları?
Hayır ben başka bir maç mi izledim. Nedir yani Galatasaray aleyhine sonuca etki eden hakem hataları?