Fenerbahçe - Galatasaray (1-1)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti

Hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Bu Okan Buruk ne zaman maça müdahale etse Galatasaray gol yiyor.
Bu kadar vasat bir adam görmedim bu seviyelerde.
Arda kim yahu, iki maçtır sahaya atıyorsun, pozisyon alma bilmiyor, tek hamleli oyuncu, hava topuna çıkma konusunda sıfır.
Korkak herif, maçı verdi yahu. Tabii bu serzenişler kupon yattı diye, yoksa banane maçtan.
Tabii beş senedir Okan çöp diyorum, o değişmez.

Fenerin penaltısı yendi son dkkkkkkk yaziklar olsun:(
1 kez yuzumuzu guldurmediler:(
Fenerbahçe çok kötü takım maalesef, iddia oynadım diye maçı 90 dakika izledim, bir tane gol pozisyonu yok.
İkisi de berbat oynadı, şunu net gördüm, Galatasaray daha iyi takım, bu sene yine şampiyon olur.

Fenerbahçe çok kötü takım maalesef, iddia oynadım diye maçı 90 dakika izledim, bir tane gol pozisyonu yok.
İkisi de berbat oynadı, şunu net gördüm, Galatasaray daha iyi takım, bu sene yine şampiyon olur.
Vallahi iki sarisinda kotuydu ama fenerin son dk sanslarina guvenmistim:D

Derbinin özetimi dakka 70
10 numara ilkay gündoğan çıkıyor
stoper arda ünvay giriyor..
galatasaray için altın değerinde bir puan..

Fenerin penaltısı yendi son dkkkkkkk yaziklar olsun:(
1 kez yuzumuzu guldurmediler:(
Yosun kupona iki delik aç birde oradan bak penaltı mı yoksa rüya mı görüyon kararın değişir peki.iki Fenerli oyuncu topu elle alıyor

tamam üretken oynayamadık, bol pozisyona giremedik ama eksikliğimize rağmen fenere göre iyi bir oyun ortaya koyduk. kadro kalitesi aşırı kendini belli ediyor. fener her sezon olduğu gibi çer çöp oyuncuları doldurmuş takıma. takım o kadar kötü ki aralarında bir iki maç güzel oynayana star gözüyle bakıyorlar. o takımdan şampiyonluk beklemeyin.

Kimlerin hakemler tarafından korunduğu, kollandığı,..... bu maçta çok net gözüktü.

Son düzenleme:
Sarışın yüzü kızaran orta saha bi çocuk vardı baya potansiyel var fenerin yeni tranferi sanırım. Baya etki etti oyuna. Ayrıca takımımı tebrik ediyorum bu kadar eksiğe rağmen elinden kaçırdı feneri

Ekli dosyalar

• IMG_1391.jpeg
    IMG_1391.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 6
@Relativista
Fenerbahçe geriye düşse de maçı alır diyen çok kişi var, dilerim öyle olur.
Aslında Avrupa maçlarından belli ettiler skoru. Bas bas bağırdılar beraberlik diye. İlk yarıdaki oyunu belli etti Gs nin bu maçı asla vermeyeceği e zaten oyunu isteyen Fener de yoktu sahada. Oyuna bakacak olursak da maçın hakkı Gs nindi. Bu skor ne fenere ne gs ye yazdı. Trabzon' da ortak oldu ip gibi dizildiler. Artık hiç bir puan kaybının telafisi yok. Lig yeniden başlıyor.

Geri