hakeme rağmen yenemediler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fenerbahçe çok kötü takım maalesef, iddia oynadım diye maçı 90 dakika izledim, bir tane gol pozisyonu yok.Fenerin penaltısı yendi son dkkkkkkk yaziklar olsun
1 kez yuzumuzu guldurmediler![]()
Rezil bi derbiYine büyük beklentilerin olduğu boktan bi maç bizleri bekliyor.
0-0 ya da 1-1 e kilitlenir maç. Fb bi eşeklik yapar son dk da gs gol bulur alır maçı
Vallahi iki sarisinda kotuydu ama fenerin son dk sanslarina guvenmistimFenerbahçe çok kötü takım maalesef, iddia oynadım diye maçı 90 dakika izledim, bir tane gol pozisyonu yok.
İkisi de berbat oynadı, şunu net gördüm, Galatasaray daha iyi takım, bu sene yine şampiyon olur.
Yosun kupona iki delik aç birde oradan bak penaltı mı yoksa rüya mı görüyon kararın değişir peki.iki Fenerli oyuncu topu elle alıyorFenerin penaltısı yendi son dkkkkkkk yaziklar olsun
1 kez yuzumuzu guldurmediler![]()
Demiştim.Evi arabayı satın beraberliğe basın.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sus sussssss penalti verilmeliydi olsa da olmasa da hahahaYosun kupona iki delik aç birde oradan bak penaltı mı yoksa rüya mı görüyon kararın değişir peki.iki Fenerli oyuncu topu elle alıyor
Ekli dosyayı görüntüle 121181
Fenerinnnnnnnnnnnnnnnnn iptal edilen goluuuu icin dava acicammmmmmmmmmmm alooooo avukatlarrrr ...
Aslında Avrupa maçlarından belli ettiler skoru. Bas bas bağırdılar beraberlik diye. İlk yarıdaki oyunu belli etti Gs nin bu maçı asla vermeyeceği e zaten oyunu isteyen Fener de yoktu sahada. Oyuna bakacak olursak da maçın hakkı Gs nindi. Bu skor ne fenere ne gs ye yazdı. Trabzon' da ortak oldu ip gibi dizildiler. Artık hiç bir puan kaybının telafisi yok. Lig yeniden başlıyor.@Relativista
Fenerbahçe geriye düşse de maçı alır diyen çok kişi var, dilerim öyle olur.
Sallai, Yunus, Kaan Ayhan, Eren Elmalı, Jakops, Singo, sayalım mı daha . Harbiden futbol konuşmayın siz yaEksik eksik diye viyikliyonuz ama nerde la eksik?