Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Baya iyi kosuyor artik;DNesryi kilo vermen çok iyi olmuş fitsin..
Kiskanmayin hahaha ben begendim feneri yeni aldiklari transferler iyi hirslilar.Bu takım ayakta zor duruyor geçen seneki feynoord olsa perişan olurlardı.gerçekten bu oyunla en fazla bu maçta tur atarlar
Sen maç izleme daha! Buna oyun mu diyorsun adamlar hem dökülüyor hem berbat oynuyorlar.düşün bugün Feyenoordun yarısı yokKiskanmayin hahaha ben begendim feneri yeni aldiklari transferler iyi hirslilar.
Hahahaha sen izleme ligte belli olurlar yeni adamlari iyiiiii hizli sus!Sen maç izleme daha! Buna oyun mu diyorsun adamlar hem dökülüyor hem berbat oynuyorlar.düşün bugün Feyenoordun yarısı yok
bu maç çok istekli değişik başladı cidden..Baya iyi kosuyor artik;D
Golunu de atti.
Sen boşver Cimbom’u fenerkeyi sen takımına odaklan yokuş aşağı gidiyor : )Hahahaha sen izleme ligte belli olurlar yeni adamlari iyiiiii hizli sus!
Yosun sus gol yiyecekler kavga çıkacak D:Dayan fener 1 gol daha yeme!
Hahahaha sus be adammmm benim takimim hepinizi döverSen boşver Cimbom’u fenerkeyi sen takımına odaklan yokuş aşağı gidiyor : )
Yosun sus gol yiyecekler kavga çıkacak D: