Fenerbahçe - Feyenoord (5 - 2)

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Teknik Direktörümüz Jose Mourinho, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçında sahamızda Feyenoord’u 5-2 mağlup ederek ve play offa yükseldiğimiz karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adam, "Feyenoord’la ilgili şunu söyleyebilirim ki, bu tamamen tesadüf. Ben Rotterdam’da oynadığım hiçbir maçı kazanamadım. Rotterdam’da tek bir maç kazandım o da 1997 yılında Kupa Galipleri Kupası, Barcelona-Paris Saint Germain maçıydı. Ama kulüp seviyesinde orada hiç kazanamadım. Manchester United’la da, Roma’yla da, Fenerbahçe’yle de Rotterdam’da kazanamadım. Ama turların ikinci maçını kazanıp tur atlamayı başardım. Aynı zamanda Konferans Ligi finalinde de onları yendim. Ama onlara karşı bu serimin tesadüf olduğunu düşünüyorum. Onlarla her karşılaştığımda şunu gördüm; hep iyi takımları, teknik direktörleri oldu. Taktiksel anlamda çok organize bir takım oldular her zaman, bir felsefeleri oldu. Genç oyuncuları oldu ve ne yaptığını sahada bilen bir takım oldu her zaman. Aynı zamanda scouting anlamında da çok iyiler. Kimsenin bilmediği oyuncuları alıyorlar ve bir bakıyorsunuz bu oyuncular iyi seviyede oyuncular oluyor. Mesela sahadaki 3 Japon oyuncu. Hepsi iyi seviyede oyuncular.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi kıyaslamasına gelince, bence benim sözlerimi doğru yorumlamak gerekiyor. Ben Şampiyonlar Ligi takımı değil derken şunu demek istedim; ‘Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir takım değil’ demek istemedim, ‘Şampiyonlar Ligi’ni kazanacak bir takım değil’ demek istedim. Bu konuda bence beni hiç kimse suçlamaz eğer Şampiyonlar Ligi’ne kalırsak o hedefin imkansız olduğunu düşünmemden dolayı. Ama Avrupa Ligi kazanabileceğimiz bir turnuva. Geçen sene de penaltılarda elendik, çeyrek finale çok uzak değildik. Benim yapmış olduğum yorum buydu. Evet, Şampiyonlar Ligi’nde oynayabiliriz, Şampiyonlar Ligi’ndeki pek çok takımı da yenebiliriz. Ama şu anda önümüzdeki turda dev bir takıma karşı oynayacağız ve ikinci maç Lizbon’da oynanacak. Bu takım takımı daha da güçlendirmek için çok fazla para harcadı. Bizim de gerçekleştirmemiz gereken büyük bir görev var ama hepsinden önce evimizde oynayacağımız ilk maçın keyfini çıkartalım. Sonra neler olacağına bakacağız.

Kaynak

Dünya devine yakışır bir maç oldu, oyuncularımızın kalitesi her maçta daha fazla ortaya çıkacaktır. :kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:

Rakipler ise kaybedelim diye hevesle beklerken yine istediklerini alamadan uykusuz bir gece geçirdiler.:)

Günaydın, acil servisten çıkabildin mi? Geçmiş olsun.:)

acil servise gitmeme gerek kalmadı ufak birşeyler kazandık asıl parayı benficacığım kazandırdı sağolsun :d
bu arada feyenoord geçen seneye göre çok kötü bir takım görüntüsü çiziyor bu maçta iyi oynadınız ama bence asıl fenerbahçeyi benfica maçında göreceğiz
daha derli toplu daha düzgün bir takıma karşı bakalım neler yapabileceksiniz

acil servise gitmeme gerek kalmadı ufak birşeyler kazandık asıl parayı benficacığım kazandırdı sağolsun :d
bu arada feyenoord geçen seneye göre çok kötü bir takım görüntüsü çiziyor bu maçta iyi oynadınız ama bence asıl fenerbahçeyi benfica maçında göreceğiz
Aynen kanka kimi yensek çok kötü bir takım görüntüsü çiziyor, kattiyen Fenerbahçe’nin oyun oynatmamasıyla ilgisi yok :d

Aynen kanka kimi yensek çok kötü bir takım görüntüsü çiziyor, kattiyen Fenerbahçe’nin oyun oynatmamasıyla ilgisi yok :d
fenerli kankime katılıyorummmm yani oynasaydı .. Geselilerin hepsi aynı yorumu yapıyor nedennnnn geçen seneye oranla çok kötü falan filan:D
Geçin bu işleri yendiler bitti.
tebrikler fenerli kankim.

fenerli kankime katılıyorummmm yani oynasaydı .. Geselilerin hepsi aynı yorumu yapıyor nedennnnn geçen seneye oranla çok kötü falan filan:D
Geçin bu işleri yendiler bitti.
tebrikler fenerli kankim.
Hah, işte bu ya. Teşekkür ederim sezarın hakkını sezara teslim eden kankim. Valla fenerim hiç düşmeden çok güzel oynadı dün. Darısı başınıza

Galatasaray bakalım neler yapacak? Hep birlikte göreceğiz.:)

Geri