Fenerbahçe - Feyenoord (5 - 2)

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Feyenord ters takım azizim. FB kazanırsa mutlu oluruz. İlk maç gibi garip guleba oynarsa işi ekstra zor. İnş kazanır…
Umutluyuz ve yeni oyuncularımızın kendini göstereceği bir maç olmasını diliyorum.

Umutluyuz ve yeni oyuncularımızın kendini göstereceği bir maç olmasını diliyorum.
Umarım öyle olur. Fenerbahçenin potansiyeli var fakat ilginç bi kombinasyonla oynatmaya çalışıyor Jose. Umarım daha edepli bi takım ve taktik çıkarır

bakalım fenerbahçe bu akşam bize kaç para kazandıracak :D
başarılar feyenoord :p

yediler, merak etmeyin döner bu maç. fener alacak.

tam Fenerbahçe’nin yediği goller listesine girecek gol. .golü yeme senaryomuza bak.. hakem düdüğünü yanlış duyup gol yedik..

"en sonunda etkili bir orta geldi"
spiker ne diyon spiker :d

ikinci yarı bir yiyip iki üç daha sallayın koclarim hadi..

Benim kumarım biter, teşekkürler iki takıma da..
Şimdi parayı taşıyacak bir tane yevmiye ile adam bulmam lazım :)
Ne oynasak geldi ilk yarıda.

Nesryi kilo vermen çok iyi olmuş fitsin..
duran helal sana.. çok can yakacaklar..
güzel besleyelim yeter ki ..
bu şekilde az daha derli toplu olun canımızı yiyin..

Feyenoord son yıllarda Türk takımlarının oynadığı kırılma maçlarındaki en kötü rakip olabilir. Young Boys, Rangers, Az, Twente gibi takımlar hiç olmazsa derli toplu, ayağı yere basar takımlardı. Fenerbahçe'nin Feyenoord'un ismine bu kadar aldanmış olması manasız. Şu ilk yarıda bu kadar sancı çekmeye sebebiyet verecek bir takım değil Feyenoord. Maç başından beri ne dikine oynayabildiler ne de topun karşısında durabildiler. Buldukları bütün alanlar Fenerbahçe'nin onlara altın tepside sunduğu alanlardı. Mourinho freni çekip topu Feyenoord'a vermediği müddetçe işler Fenerbahçe lehine devam eder ama Mou bu huyundan yıllardır vazgeçmiyor. Bence tur şu an Mourinho ile Fenerbahçe futbolcuları arasında. Feyenoord'un bundan sonrasına dahli olacağını sanmıyorum.

fred'in gol güzel. fişi çekti fener.

Geri