Fenerbahçe - Alanyaspor ( 2 - 2 )

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
ali koç: bizi şampiyon yapmazlar demiştim
fenerlilerin bir kısmı: itmail kartal istifa
fenerlilerin bir kısmı: yıldızlar nerede
fenerlilerin bir kısmı: iyi ki lider oldu görmemişler (bize diyorlar görmemiş diyedjsjk)
fenerbahçe yönetim kurulu: şampiyonlukları bir daha saydıracağız, fenerbahçe’nin hakkını yedirmeyiz
rıdvan dilmen: bu beraberlik feneri kamçılar
selçuk yöntem: yine mi yaaa
biz mi?
BİZ:
IMG_6608.jpeg

Ya hu hakem sayesinde 1 puanı kurtarmışsınız hala yüzünüz kızarmaz falan diyorsunuz. Timsah derisine mi sahipsiniz ne anlamdım ki.

2 kırmızı kartı hakem iç etmiş, üstüne bir de penaltı hediye etmiş ama hala yenememişsiniz ama yüzü kızarmayan GS taraftarı..

Ya hu hakem sayesinde 1 puanı kurtarmışsınız hala yüzünüz kızarmaz falan diyorsunuz. Timsah derisine mi sahipsiniz ne anlamdım ki.

2 kırmızı kartı hakem iç etmiş, üstüne bir de penaltı hediye etmiş ama hala yenememişsiniz ama yüzü kızarmayan GS taraftarı..
Cidden arsızlığı arşa çıkardınız ya.

Ahahaha ne ikisi birader maçı nasıl izledin? :d en az 8 kırmızı kartı vardı Fenerbahçe’nin. Alanya’nın 6 tane penaltısı hiç edildi. Görmüyor musun bunları? Ayrıca Alanya fenere yattı resmen, eski oyuncuları sağ olsun.

ben fener hakett mi yazdım ? puan kaybettiğini haklı durum mu gibi mi gösterdim ?

aç mazini bir gör ondan sonra gel burda bana ahkam kes.

Saçma sapan işte laf olsun torba olsun :dd

Bu konuda her şeyi görebilirsiniz, küfür yiyebilirsiniz, hakarete uğrayabilirsiniz, hakeme serzeniş görebilirsiniz, bir fenerliden göremeyeceğiniz tek şey “beceremedik ve yenemedik” itirafıdır .dd

azıcık eğlenip biz buradan devam edelim. hocayı mı yerler yönetimi mi bilemem.

Geri