Fenerbahçe - Alanyaspor ( 2 - 2 )

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Adamların mazisi yok ki? Bunlarda az bişey haya utanma olsa ofsaytımsı ile kazandıkları şampiyonlukların ardına böyle konuşmazlar. Bunların utanma duygusu olsa ulan biz olmayan ofsayttan 3 puan almış takımız derler saçmasapan konuşmazlar. Bir gram düşünme yetileri olsa son 10 senede fener kollanıyor madem biz nasıl 5 kez şampiyon olduk diye düşünürler. Sen kime laf anlatıyon abicim.

Ahahaha ne ikisi birader maçı nasıl izledin? :d en az 8 kırmızı kartı vardı Fenerbahçe’nin. Alanya’nın 6 tane penaltısı hiç edildi. Görmüyor musun bunları? Ayrıca Alanya fenere yattı resmen, eski oyuncuları sağ olsun.
Trio programını bekleyelim..

şurda tek üzüldüğüm yorum bu oldu.hadi sevmiyorsun biliyorum da,yani başka takım sayesinde puan kaybediyor diye gülüyorsun,ben tek kelime etmedim Beşiktaşa hiç dalga geçmedim.demek ki her hafta yapmak lazımmış.neyse canın sağolsun.
Tamamen rasko'ya mesajim divine'cim geçmişi incelemeni tavsiye ederim.

Ben bu kadar senedir bu sitedeyim kimseye tek saygısızlığım olmadı,kavgam olmadı,küçüğümü saydım büyüğüme de saygı gösterdim.saygıyı da hak ediyorum.

Samsun’un başkanı çıktı resmen “eski gs li futbolcular duygusal davrandı ne yapalım? Taraftar kadro dışı bırakın diye baskı yapıyor kimi oynayalım?” Dedi, eski gs li oyuncuların pisliğini itiraf etti. Hala burada utanmadan hakem makem diyorlar.

Ahlaksız arıyorsunuz ümit karanın Eskişehir’deki atmadığı golü itiraf ettiği takıma bakın. Aldığımız her 3 puanı hakkımızla aldığımız gibi 1 puanı da hakkımızla aldık çok şükür. Himmet çocukları kendi işine baksın.

Gerginliğe gerek yok, Fener bugün beceriksizdi ve liderliği bize teslim etti. Artık her hafta Fener için stresli geçer.

Melnura katılacağım hiç aklıma gelmezdi. Haftalar öncesinden puan kaybedeceğimizin sinyalini veriyordu takım zaten.

Ahlaksızlıklarınızı alın kendi takımınızın başlığına yazın buraya değil. Fenerbahçe maç satan oyuncularla takımlarla maç yapmıyor

Gerhinliğe gerek yok, Fener bugün beceriksizdi ve liderliği bize teslim etti. Artık her hafta Fener için sttesli geçer.
bak bunun için sizi gönülden tebrik ederim,helal olsun bu yoruma.zaten yorumu böyle yapın bizde tebrik edelim.

Melnur bunu sizin için söylemiyorum;gelip kendi takımının yaptıklarına bakmadan laf atmak komik oluyor..

neyse sizin bu sağduyulu tavrınız için teşekkürler.

Geri