aegishjalmur
Platin Üye
Neyse su altı rugbysinde iyi gidiyorsunuz, varsa konusu onu açın hemen :dd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yazacak çok şey varda sizin yüzünüz kızarmaz gerek yok.Abicim gerilme, bizle değil hocanızla konuş :dd bunlar istatistik, bilim. 74848 tane penaltı kullanmışsınız, neden olmasın yani :d
Olsun be gülüm, kalpler kırılmasınyazacak çok şey varda sizin yüzünüz kızarmaz gerek yok.

ben senin gülün falan değilim düzgün konuş.Olsun be gülüm, kalpler kırılmasın
Beşiktaş, Trabzonspor maçından sonra güncellenir.@Lefty puan tablosunu günceller misin
Tmm maden suyu iç iyi gelirBeşiktaş, Trabzonspor maçından sonra güncellenir.
Ya hu hakem sayesinde 1 puanı kurtarmışsınız hala yüzünüz kızarmaz falan diyorsunuz. Timsah derisine mi sahipsiniz ne anlamdım ki.
2 kırmızı kartı hakem iç etmiş, üstüne bir de penaltı hediye etmiş ama hala yenememişsiniz ama yüzü kızarmayan GS taraftarı..
Cidden arsızlığı arşa çıkardınız ya.
ben fener hakett mi yazdım ? puan kaybettiğini haklı durum mu gibi mi gösterdim ?Ya hu hakem sayesinde 1 puanı kurtarmışsınız hala yüzünüz kızarmaz falan diyorsunuz. Timsah derisine mi sahipsiniz ne anlamdım ki.
2 kırmızı kartı hakem iç etmiş, üstüne bir de penaltı hediye etmiş ama hala yenememişsiniz ama yüzü kızarmayan GS taraftarı..
Saçma sapan işte laf olsun torba olsun :ddYa hu hakem sayesinde 1 puanı kurtarmışsınız hala yüzünüz kızarmaz falan diyorsunuz. Timsah derisine mi sahipsiniz ne anlamdım ki.
iki bira da biz alalim :dBıradayım her daim. Organize ataklara da hazırız. Bakalım kimler ne çabalara girecek…
Bu konuda her şeyi görebilirsiniz, küfür yiyebilirsiniz, hakarete uğrayabilirsiniz, hakeme serzeniş görebilirsiniz, bir fenerliden göremeyeceğiniz tek şey “beceremedik ve yenemedik” itirafıdır .dd