Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Süreyya forumdaki kimliğin- varlığın (her neyse) düşünen halin mi?
Impresyonizm ile yakalayabilirsin bu sorunun cevabini.
Aaa izm dedim.
Ay dur..
AsMr videosu izlemiyorum.
Evet bana ikili bir diyalogda iken izm deme Süreyya, yani bence dememen gerekir, seni anlayamayabilirim çünkü ben felsefeci değilim, galiba alanına vakıf olmak zorunda da değilim.Amacın soruma cevap vermek yerine anlamamamdan tatmin olmaksa farklı,mutlu ettiğime sevinirim.
Öneririm; stres deşarjında etkili.
Madem öyle; bu konuda,böyle sorulari neden soruyorsun?Felsefi bir soru sordun.Ben de cevapladim.Bu kadar.Biraz da laklak attim.
Sendeki kabahat bu galiba.
Alinganlik. :yimaa:
Anlamayayım diye değil bence.Mesela biri bana kedisinin hastalığının sebebini sorsa,vereceğim cevabı karşı taraf anlamadıktan sonra anlamı yok dimi ama onun anlayabilmesini sağlamak elimdedir ya da değildir ya da elimdedir ama değildir.
Alıngan sensin,pek çok konuda,fazlasıyla.
Asmr izlemeye gidiyorum by
Felsefe nedir?
Felsefe nasil yapilir?
Bahsettiğiniz şey felsefe değil metodoloji...Felsefe, kişisel açıdan bakıldıdığında, kendine bir yol çizmektir. Kendine kurallar koymak diyelim, böyle herkes anlar.
Toplumsal açıdan bakıldığında, topluma bir yol göstermektir. (Yararlı kurallar koymak)
Felsefenin kendisi bu kuralların nedeninin açıklamasından ibaret.