Farkettiysen Yalnızlığı Severim

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2132 gün önce görüldü
Herkes Kıvanç Tatlıtuğ'u seviyor. Tabi adam hem yakışıklı hem adonis kaslı hem sarışın hem mavi gözlü hem ünlü hem zengin... Onu ebem de sever. Yiyosa beni sevsenize..!

Denize doğru yürüdük.
Çok az konuşarak.
Mutluyduk birlikte.
İki sandviç biraz cips ve içecek bir şeyler aldım.
Kuma uzanıp atıştırdık.
Birbirimize sarılıp uyuduk bir süre.
Sevişmekten bile güzeldi sanki.
Gerilimsiz bir birlikte akış.

-Bugüne kadar inanmak istediğim her şeye inandım. Sonunda öleceğimi, sonunda kanayacağımı bildiğim halde istediğim her şeye inandım. Bir şeyleri elde etmeye çok yakın hissettiğimde de, kaybettim.
+Angutsun yani?
-Evet.

-kaybedenler kulübü

Bir hikayeyi tekrar anlatamazsın. Her anlattığında başka bir hikayeye dönüşür.Oysa anılar öylemidir her bir değer verdiğine anlatırsın yeniden yaşarsın ve anlatmaktan asla bıkmassın.

Hayatı seçin. İş bulun. İşinizde ilerleyin. Aile kurun. Büyük ekran bir televizyon alın. Çamaşır makinesi, araba, cd player, elektrikli konserve açacağı alın. Sağlığınıza dikkat edin. Kollesterolünüzü düşük tutun ve kendinize diş sigortası yaptırın. İpotekle ev alın. İyi bir ev için çalışın. Arkadaşlarınızı seçin. Hobileriniz için ayrı giysiler ve uyumlu çanta kullanın. Doğru dürüst bir çatısı olan, üç odalı pahalı bir daire kiralayın. Kanepenizde oturun, televizyonun beyninizi yıkamasına izin verin, ruhunuzu o salak yarışmalara satın ve bir şeyler tıkının. Tüm bunları yaptıktan sonra intihar edin. Sırf neslinizi devam ettirebilmek için… Ürettiğiniz o sersem bebelerin ortalığa işemesini izleyin. Geleceğinizi seçin. Hayatı seçin. Ama neden böyle bir şey yapayım ki? Ben hayatı seçmemeyi seçtim. Ben başka bir şey seçtim. Neden mi? Hiçbir nedeni yok. Kim eroin bulabildiği sürece nedenleri düşünür ki?

1016616_676051672410021_1595356670_n.jpg

İnsanlar ahlaksız
insanlar kötü
insanlar acımasız
insanlar maneviyatsız
insanlar zalim
insanlar sapık
insanlar iki yüzlü
insanllar kalleş
insalar..katil hırsız tecavüzcü dolandırıcı Siz insanlar olanaksız bir düşüncenin olumsuz sancılarısınız zorlamayın siz ağlayamazsınız...Zifir

amy72r.gif

Mutluluk yagmur'larin olsun,
Birgun islanicaksanda semsiyen olmasin..

Biliyorsunuz hanımlar beyler kendimi akıllı bir adam sanmamın belki de tek nedeni tüm hayatım boyunca hiçbir şeyi başlatmayı ya da bitirmeyi asla becerememiş olmamdır.

77927773.jpg

Seni sevmenin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsun sen.. İnsan ne kadar kutsanmış gibi hissetse de kendini, bir o kadar da günahkar olduğunu hatırlıyor sana bakınca.. Mucizelere inanmak gibi bir şey bu.. Belki yarın bir mucize olur, sen de seversin beni.. Şimdilik gidiyorum, ilahi bir yaratıcıya emanet ediyorum seni.. Beni sevebileceğine inandığın gün tekrar geleceğim. Hoşça kal.

İyi geceler, doyumsuz yalnızlığın koruyucuları.
İyi geceler, yitik ruhların dolandığı ıssız kaldırımlarda göz yaşlarına boğulanlar
İyi geceler, okuduğu kitabın içindeki kelimlerde kendini kaybedenler
İyi geceler, tutunamayanlar, düşenler
İyi geceler, yarın aptal hocalarının karşısın da onlar gibi aptal numarası yapmak zorunda bırakılanlar
İyi geceler, patronunun kıçına gece içtiği bira şisesini sabah sokmayı planlayan işçiler
İyi geceler, her zaman yaşamımızın açan en güzel çicekleri olan güzel gülen kadınlar.

veeee Ezan. verdiği nimetler için Yaradana sonsuz şükürler olsun, hamdlar olsun. Ramazanı seviyorum be. Tüm dostlarıma bereketler, mutluluklar getirsin. Hayırlara vesile olsun.

Hatalarını yüzlerine vurmadığımız için kendilerini kusursuz sayan insanlar var..

'Sen iyi birisin' dedi ve gitti. O'na mutlu gibi görünsem de, üzülerek içimden dedim ki;
özür dilerim, iyi insanlar bu dünyada sevilmezdi değil mi?​

Ne kadar güzel olsalarda hiç hak etmedik satırları
Ve ne yazık ki en iyi aşıklar en iyi satırları hiç hak etmeyene yazdı .

images

Geri