Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkekleri darphane gibi gören kızların dert yandığı konudur..Zaten kendisine ne mühendisler ne doktorlar çıkma teklif etmişlerdir de gönül ya o size konmuştur..
Para için sevgili yapan kızların genelevdeki hayat kadınından farkı var mı diye düşündürür beni.
Bu türlerin erkeği de mevcuttur.
Allaha yakın bana uzak olsun.
Gülhane'den Galata' ya ''yakın mesafe yea'' diyerek yürütülen sevgilinin ''ben çok susadım su alalım'' serzenişine ''kızım dışarda suya para mı verilir? vallahi zoruma gidiyor'' diye cevap veren erkektir, fakirin dibidir.
Simdi ne acidan fakir o muhim. Yani adam karakter fakiriyse istemem cep fakiriyse babam istemez. Tip fakiriyse anam istemez. Cevre fakiriyse abm istemez. Bilgi fakiriyse arkadaslarim istemez. Bunlarin hepsinde fakirse ben pas vermem. Aklimda gene cilgin sorular.
Net. Hersey denk olmali
Kapitalist düzenin bir parçası olan kızlar için ,evet kötü bir durum.
Gözü maddiyattan,zevkten,yiyip içmekten başka bişey görmeyen kızlar, fakir sevgiliden bişey anlamazlar.Çünkü onların amacı SEVGİ değil,menfaattir.Onlardan uzak durmak gerek.