fakir erkek sevgili

Konu sahibi son olarak 2307 gün önce görüldü
Alın teri ile para kazanan insanların fakir oluşu öyle normal ki.

Ne yani fukarayız diye, efendiyiz diye, şeklimiz de mi olmasın?

25017325_311300932710574_1215688856750260224_n.jpg

BeN sEnİn PaRanı DeiL SeNİ Sevdİm bEn Senİn iYi gÜnüNde DeğiL kötÜ gÜnÜnde HeR zAMan yanINda OldUm AMa seN tAM teRs dAVraNdıN BE GüLüM.....!

"Ayağını yorganına göre uzat." atasözünden yola çıkarsak bu erkek olsun kadın olsun bence farketmiyor.İnsanlar dengi dengine olmalı. Her ne kadar zengin erkek-fakir kadın , zengin kadın-fakir erkeğe göre daha avantajlı durumda olsa da bu birlikteliği yürütmek kolay iş değildir.Zamanımızdan kaynaklı olaraktan bir çok sorunla baş başa kalacaklarından evli olsalar bile hayatlarının en büyük sınavları olacaktır.

Bunu sorun etmeyecek , bu konunun üstesinden gelebilecek kişiler seçilmeli ve anlaşılmalıdır.Bu insanları da yürekten tebrik ediyorum.Çevremde bir kaç kişi var bu durumu yaşayan.Allah daim etsin sözü geçmişken.

Bu arada fakirlikte herkese göre değişen bir biçimdir.

Aylık 1600 TL kazanan birisi 5000 TL kazanana göre daha fakirse ;
Aylık 5000 TL kazanan birisi de 15.000 TL kazanana göre daha fakir gözükeceği için bu sınırlama tamamen kişinin yaşımına ve hayatındaki düzene bağlı olarak işler.

tam bir cikmaz sorular basligi

o guzel uyeler o guzel atlara binip gittiler

Bu yüzden terkedildim, bu yüzden aldatıldım.
Artık seks objesi olmak istemiyoruz :(

Kizlara ozendirilen hayat var tv dizilerinde, sosyal medyada. Haliyle etkilesim oluyor kizlar paranin her kapiyi acacagina inaniyor. Duygularin bile onune gececek kadar hem de. Sirf bu yuzden evlilikler bile bitiyor dusunun. Adam calsa cirpsa para getirse ses etmeyecek kadinlar var.

o değil de vintage'ın avatarı güzelmişş

Kimine göre Yat'ı, Kat'ı, At'ı olmayan fakir, kimine göre barınacak çatısı olmayan fakir. Gönlü zengin olana her yer samanlık.

Valla kızların gözünü para bürümüş beyler parasız olmuyo :D
Diyimde.
zengin kız fakir oğlan :D

Geri