fakir erkek sevgili

Konu sahibi son olarak 2304 gün önce görüldü
Arkadaşlar şunu bilinki,aşkların en güzeli,FAKİRlerde mevcuttur..
Deneyin görün.
Onlarda,hava,kibir,vaşa kalkma gibi hastalıklar olmaz..

allah parayı bulmak için sevgili arayan kızdan uzak tutsun yarabbiiii

Erkekleri darphane gibi gören kızların dert yandığı konudur..Zaten kendisine ne mühendisler ne doktorlar çıkma teklif etmişlerdir de gönül ya o size konmuştur..

Kızdan ayrıldıktan sonra parayı bulacak olan erkektir.

Para için sevgili yapan kızların genelevdeki hayat kadınından farkı var mı diye düşündürür beni.
Bu türlerin erkeği de mevcuttur.
Allaha yakın bana uzak olsun.

Sehrazat yapınca "caresizdi kiyamam", yurdum kizi yapinca "uff o.. bu" oluyo.

Gülhane'den Galata' ya ''yakın mesafe yea'' diyerek yürütülen sevgilinin ''ben çok susadım su alalım'' serzenişine ''kızım dışarda suya para mı verilir? vallahi zoruma gidiyor'' diye cevap veren erkektir, fakirin dibidir.

Nefes alsın yeter diyen kızlar için o da bir şans aslında.

Simdi ne acidan fakir o muhim. Yani adam karakter fakiriyse istemem cep fakiriyse babam istemez. Tip fakiriyse anam istemez. Cevre fakiriyse abm istemez. Bilgi fakiriyse arkadaslarim istemez. Bunlarin hepsinde fakirse ben pas vermem. Aklimda gene cilgin sorular.
Net. Hersey denk olmali

#33 numaralı post , seninle neden iyi anlaştığımız belli :o

belki de yuregi zengindir olamaz mi yani
her seyin para oldugu dunyada her sey para degil

kaşar zengin kızlar üzssün diye dünyaya gelen insanlar

arabesk rap erkeğinin kendini tanımlandırdığı sıfat

zengin bir ailede doğmadığı için kendinden ve herşeyden nefret eden (fox tv dizisi karakteri)

Kapitalist düzenin bir parçası olan kızlar için ,evet kötü bir durum.

Gözü maddiyattan,zevkten,yiyip içmekten başka bişey görmeyen kızlar, fakir sevgiliden bişey anlamazlar.Çünkü onların amacı SEVGİ değil,menfaattir.Onlardan uzak durmak gerek.

Fakirin sevgisi masum ve sahici olur.

Geri