fakir erkek sevgili

Konu sahibi son olarak 2306 gün önce görüldü
Namusu ile çalışıp para kazanan erkek.
Etrafımda hep böyle insanlar gördüm.
Benim için ideal erkek kavramı böyle başlar.
Zengin diyince aklınıza ne gelir bilmiyorum ama kadin/erkek hiç fark etmez hayatını sürdürebilmek için çalışan insana çok fazla saygı duyuyorum. Siz de bunu yapın başkasının sırtından gecinmeyin.

Tum emekçileri saygi ile selamlıyorum:p
Ay sonu cebinde parası olmamasına rağmen sevgilisine durumunu belli etmemek(keşke belli etseler ama bilir ki asagilanacak) için borc alan ve size hesap ödetmemek icin ugrasan bu adamları aşağılamak haddinize değil.

Karakter fakiri olan varlıklı kişilerle karşılaşıp hak ettiginizi görmenizi dilerim.

Fakirliği ya da zenginliğiyle ilgilenmiyorum. Ölsem de yine bir kuruşunu isteyemem, istemem ben.

Eski Türk filmleri geldi aklıma nedense:)

Ne var sanki. Millet neler yasiyor neler, tek derdimiz bu olsa hayat yine guzel valla.

Ne diyeyim ki şimdi? Davul dengi dengine demişler. Bir geçinirsin,iki susarsin ,uc goz yumarsin.Nereye kadar?
Ben gecinemem.

3ef2e3957adabdc31f385ba6fb52e33f.png

Düzenli çalışan bir insansa -fakirliğin sınırı biz kızların doyumsuz isteklerini karşılamasına göre değişir- ve buna rağmen fakir olarak nitelendiriliyorsa da bu insana saygı duyulması gerekir diğer huyları ve kafa yapısı dört dörtlük uyuyorsa da sevginizi de rahatlıkla hissettirebilirsiniz. Çünkü borç alanı da var , Zamanla en iyisini yapanı da. Hem paracı olmasından da yeğdir. Çünkü o en çok parasını sevecektir. Napacaksınız materyalist adamı canlarım.

sevgilisini taksiyle eve bırakıp , arka sokakta indikten sonra eve yürüyerek dönen adamdır...

konuyu açan arkadaşa bı 200 tl goster desek gosteremez allahın köylüsü yıkıl karsımdan senı paramla doverım
bu tür sınıflandırılmalar gercekten cok igrenç

Fakir rolü yapıp kabul edeni bulacam sonra zenginliğimi ortaya çıkaracam sülalem rahat :D

Sıkıntı yok bende olanı paylaşırız .

Sevgili sıfatını taşıdığı için gerisinin mühim olmaması durumu. Sınıflandırma karaktere göre yapılmalı.

fakirliğin baremi ne mk ? gelir testi yapıpmı sevgili olunuo , porcshe yoksa mı fakir oluyor ? insanlara fakir cümlesini yaftalamak bile etik bir davranış değilken günümüzde , konunun açılımı bile sinirimi zıplatmaya yetti.

ulan hayat okadar pahalıki alınan maaşla , normal yaşam standartları ve gelirin gerektiği gibi olması fikstürü arasında galaksiler var mk , mkdumunun konusunu gördükçe tilt oluyorum

Geri