fakir erkek sevgili

Konu sahibi son olarak 2306 gün önce görüldü
fakir ama gururlu olsun. ööufff ne havalı yazdım :)))))

Fakir ama mücadeleci olsun bari

Ne kadar fakirlikten bahsediyoruz tam olarak :D
Ona gore cevap vericem .p

Bir dönem bizde fakirdik :D.

Niye fakirlerin sevgilisi olamaz mi:/

fakir olmasın, tahammül edemem:hö:
fakirlere ölüüüüüm ajsgjkshdks

fakir/zengin ne alaka adam oldukdan sonra

pek tercih edilmezler sahsen ben de tercih etmem kendimi kandırmanın luzumu yok.

tercih etmem yazan milyon dolarlık arkadaşlara söyleyin girdikleri site altın kaplama felan deel başgan
bildiğin fakir işi yani kjndgd

Çok türk filmi izlemis konuyu acan zaat .d

insanları fakir zengin diye ayırmamayı ne zaman öğreneceksiniz ? insanları s.et sevgiliden bahsederken samimi olun bari

Simdi ne acidan fakir o muhim. Yani adam karakter fakiriyse istemem cep fakiriyse babam istemez. Tip fakiriyse anam istemez. Cevre fakiriyse abm istemez. Bilgi fakiriyse arkadaslarim istemez. Bunlarin hepsinde fakirse ben pas vermem. Aklimda gene cilgin sorular.
Net. Hersey denk olmali

Kendime katildim gene

İlkokuldan mezun olduğumdan beri çalmadan çırpmadan onurumla çalışıyorum. O zamandan beri aile parası yemedim yemeyeceğim.
Beni bu yüzden istemeyecek kız zaten bana göre değildir.
Başını yastığına huzurlu ve gururlu koymaktan daha büyük zenginlik yoktur.

sevgilisini taksiyle eve bırakmak zorunda olup , arka sokağa dönünce arabadan inip evine yürüyen adamdır

bi zamanlar ben. sevgili yapamıyodum. nasıl yapim ki meteliğe kurşun atıyorum abi. hediye desen alamam, yemek desen ohooooo

sonra o geldi sislerin arasından. zengin ve güzel. aklım hayalim almıyo ya çocuğu gibi baktı bana :'(

Geri