Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
geleceğimi planlamak için süper lotoda büyük ikramiyeyi tutturmayı bekliyordum. 3 tuttu, gelecek 5 dakikayı planlayabildim. sigara alıcam.

Bu pazar seçim olsa nolurdu diye anket yapmışlar, bi göz attım ben meclise giremiyorum.. iyi ki seçim bu pazar değil.

Uzmanlar uyarıyor: her şeyin hayırlısı..

Bugün bi tane kız gördüm,sevgilisi onu serbest bırakmış şaşkın şaşkın dolanıyordu. dönecek misin dedim, bilmem dedi.. hayırlısı olsun dedim.

Bazı insanlar var, olmasalardı da "lan niye böyle bi insan yok" demezdim.. hep masraf bunlar. devlete zarar.. kime laf soktum tam bi muamma.

Ali Ağaoğlu 500 bin euro'luk saat kullanıyormuş.. 500 bin lira olsa neyse de 500 bin euro biraz görmemişlik olmuş.

Jennifer Lopez'in sanatıyla değil de sürekli götüyle anılması onun adına çok talihsiz bi durum.

Üzerime kahve döküldü. anneme "bu inatçı lekeyle başedebilecek misin" dedim, allah belanı versin dedi.. reklamlarda başediyorlar halbuki.

kıyamete az kaldı. birbirimizi üzmeyelim. para verin bana.

Sigara içmediğim zamanlar huzursuz ve gergin oluyorum. ama içince hepsi geçiyor. uzmanlar sigaranın bu yararından ne zaman bahsedecek acaba.

Dinazorlar yok olmasaydı şu an "dinazor döner" diye bi şey de olurdu kesin.. dönercilikte sınır tanımıyoruz.

Eski sevgilime "50 lira bozabilir misin" diye mesaj attım.. aklıma başka bi şey gelmedi.

yıllardır görüşmediğim adam "hiç arayıp sormuyon unutulduk mu" diyor.. saçma sapan sorular sormayın bana, mal mısın. herhalde unutuldun.

Düşünmek çok yorucu bi şey.. biraz dinleneyim diyorum, dinlenirken de ister istemez bi şeyler düşünüyorum.. full mesai anasını satiym.

yılın 365 günü eşofmanla gezen bi arkadaşım var.. bu adamın öleceğini zannetmiyorum. hayvan gibi sağlıklı geliyor gözüme.

Bankaya girip "bu bir soygun değildir, sadece para yatırıcam!" diye bağırdım, gene de dışarı attılar.. soysak kabahat soymasak kabahat.

Dünyaya tekrar gelmek gibi bir şansım olsa gelirdim herhalde.. ya da gelmezdim.. bilmiyorum psikolojime bağlı.. baktım sıkılıyorum gelirdim.

Eski sevgilisiyse arkadaş olarak kalayım derken yanlışlıkla hala-yeğen olarak kalan arkadaşım da var benim.. en iyisi hiç bulaşmamak eskiye.

Bi başarısızlık durumunda hatayı önce kendimde ararım.. ama bulmam.. ayıp olmasın diye ararım, aradı desinler. yalandan.. suçlu başkasıdır.

Leblebiyi havaya attım, ağzımla yakalayım dedim burnuma düştü.. ben bu hayatta hiç mi başarılı olamıcam.. özgüvenim yerlerde şu an.

Babaannem dedeme "uff sanane be deyus" dedi.. kaç kere söyledim "salak" dicen diye hala öğrenemedi.. deyus ne ya, unut onu.

telefonumun şarjı bitiyor.. 21. yüzyıla yakışmıyor böyle şeyler. hiç hoşlanmam.

Cebimdeki parayı bitirmeden eve dönünce rahatsız oluyorum. Az önce eve girdim cebimde 5 lira kalmış, koşarak çıktım yine.

Acun da dünyalığını yaptı, bence namaza başlasın artık.

Az önce burcumu okudum, iyi şeyler bekliyormuş beni.. diğer burçlar için çok üzgünüm. huzur kovada.

Arkadaşımı hıçkırık tuttu, fakir gibi hıçkırıyor karşımda. biraz daha bu saçmalığa devam ederse masadan kalkıcam. ben rezil oluyorum.

Evlilik: Erkeklerin 30 yaşına kadar kadınları soymak, daha sonra giydirmek için para harcadıkları müessesedir.

turist olsaydım ben de bisikletle dünya turu yapardım, umarsızca gezerdim.. ama maalesef turist değilim.. allah da bizi böyle yaratmış.

Bugün bi tane "adam gibi adam" gördüm.. ne bileyim senin benim gibi bi şey.. oturuyor,çay içiyor,telefonla konuşuyor.. bi numarası yok gibi.

Az önce bi arkadaşımı "izansızlıkla" suçladım.. o da anlamadı ne dediğimi ben de anlamadım.. sinirlenince ağzımdan çıkanı kulağım duymuyor.

Seni, beni daha sıkı çekmen için ittiğimi anlamamışsan hala konuşçak bişeyimiz kalmadı. Dağılabiliriz.

Lan ne zaman şöyle bi oturup dinleneyim desem şöyle bi oturup dinleniyorum.. hiçbir şey olmuyor. çok sıkıcı.

Sokaktaki vatandaşa "evinizin yanında bi orman olsun istemez misiniz?" dedim,istemeyiz dediler. tamam dedim.. olum süper bi projem vardı ya.

yoğun yatış temposunun arasında fırsat bulabilirsem kalkıp iş yapıyorum.. bu yatış stresi öldürcek beni. hayat gerçekten çok zor.

Herkes her şeyin en iyisini biliyor, herkes birbirine akıl veriyor yine de kimsenin düzeldiği yok.. ne kadar ayıp bi şey.

Ellerimizi çay bardağıyla ısıtmaya başladığımıza göre havalar soğudu demektir.. böyle bir tespitim var.

Jennifer Lopez boğazı yapay göl sanmış.

Herkese kucak dolusu iyi uykusuzluklar.. aman geceleri erken uyumayın ha. bizim bi arkadaş geceleri erken yatıyordu, sonra öldü.

Onun yokluğu beni üşütüyor, peteğin yanına gidiyorum geçiyor.. demek ki üşümemin onunla alakası yok.. sevmemişim galiba lan.

şu an mis gibi bir "avcı usulü tavşan fletosu"na hayır demem doğrusu.. evet de demem. bu ne la derim.

Eski sevgilimi 1 senedir susarak cezalandırıyorum. inşallah o da bunun farkındadır.. nişanlanmış diyolar gerçi.

Arkadaşım yeni bir ilişkiden çıkmış çok yorgunmuş.. arkasına yastık koydum dinlen sen biraz, gelen olursa ben ilgilenirim dedim. tamam dedi.

Bugün oturdum düşündüm ve bu böyle gitmez deyip hayatımda köklü değişiklikler yapmaya karar verdim. saat takmıcam artık. acıtıyor,iz yapıyor

telefonum titriyor sandım, çıkardım titremiyormuş.. her anım böyle, heyecan kasırgası. sessiz sakin bir dakikamın geçtiğini hatırlamıyorum.

İçimi yeni yıl heyecanı kapladı şu an. heyecanlancak bi şey bulamadım,yeni yıl için heyecanlanayım dedim.. bir insan heyecanını kaybetmemeli

Genelde bakterilerin %99.9 unu öldüren sabun kullanıyorum. geçen bi sabun kullandım,bakterilerin sadece %50 sini öldürüyormuş. acillik oldum

Büyük Risk yarışmasına katılıp risk budur deyip stüdyodan çıkıcam. Büyük ödülü vermezlerse bu onların ayıbı.

Geri