Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
İçtiğiniz sigara paketlerini yerlere atmayın.Bazı insanlar içinde var ümidi ile eğilip bakıyorlar sonra size küfür ediyorlar.

Aslında okula giden herkes'e teşekkür belgesi verilmeliydi. Ayrım yapıyorlar o kadar insan o kadar okul'a gitti bir teşekkür'ü çok görmeyin.

Tam uyucağım zaman gelen 'çiş' ile kapatılması gereken 'oda'nın ışığı' kadar sinir bozucu başka birşey olamaz..

Artık bazılarının koltukaltı deodorantıyla tanışması gerek. Yoksa burnumu aldırmak zorunda kalıcam.

Soru eki olan "mi,mu,mü,mı" gibiyim hep ayrı yazılmalar yalnız takılmalar..

Aklıma gelirken hangi ulaşım türünü kullanıp geldiğini öğrensem kaparım lan onu,tıkarım en azından yaparım bi bok. siktir git gelme..

Dünyada sigaradan daha kötü bir şey varsa oda çekirdektir..

Teorik olarak sevimli bi kız olmama rağmen pratikte sınıfta kalıyorum. Zaten sözelim de kötüydü benim...ne alaka bilemedim!

Tweet hırsızları için "Hey o tweet zaten atıldı" uyarısı gelmeli artık. Twittercım, sen de "Daha zeki olabilirsin" değil mi tatlım.

Eskiden mahallede dedikoducu Fatma vardi. Kapinin onunde cekirdek citler, ona buna veristirirdi. Twitter kesin ondan esinlenerek olusturuldu

Bizim ülke de Madonna yaşındakiler torun tombalak sahibi olup hacca gidiyor. Karı hala götü başı açıp kıvırtma peşinde. Töbe töbe.

Ünlü bir geometri profesörünün cenazesine gitsem, benimle röportaj için gelen gazeteciye "açımız büyük" der içten içe gülerdim.

Bir kadının çantasından çıkan şeylerle ıssız adada yeni bir hayat kurabilirsin.

Tek valizle evden kaçanlara şaşırıyorum, bir haftalık tatile gitsem nakliye tutasım geliyor.

Küçükken sarışın değildim hatta inanmassınız sonradan da hiç olmadım.

Bazı insanlar ağzını açtığında "konuşurken sıçabiliyorsa tuvalette ne yapıyor?" diye merak ettiren cinsten.

Yaz dizilerini "tatile gidemeyip tv karşısında kalan ezikler için hazırlıyoruz" diye sunsalar daha az belli ederler.

Hediye olarak peluş ayı getiren adama ''kendini yansıtan bir hediye alacak kadar beynin var mı yoksa tesadüf mü?'' diyecek kadar netim.

Okadar boya badanaya rağmen bazı erkeklerin yanında hala çirkin olan kadın; terk et lan orayı!

Geri