Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Ay'a gidecek ilk Türk astronotu olsam bile rokete binerken annem "ay evladım yolunun üstü atıverirsin" diye elime çöp poşetini tutuşturur.

Neslihan Düzeltir
-Hocam anLamadım.
+DinLeseydin.
-Salak bu hoca ya.
+Ne dedin sen.
+DinLeseydin :DD

Arka Sokaklar dizisinde nefes kesen bir çatışma sahnesi daha: " Yat yere yat yat yat. -Kalk, Kalk , Kalk - Al Bunu Al Al AL..."

‎"olum şu tipe bak lan! bunun bile sevgilisi var" demeye başladıysanız, yalnızlık içinize karargah kurmuş demektir.

O kadar şanssızım ki, ağzımla kuş tutsam kuş ağzıma sıçar..

Müdür ; Hepimiz bir aileyiz.
öğrenci ; Yine para isteyecek

‎-Kanka Kopya versene,
+ yürü git lan mal !
-Olum durumlarını beğencem vll bak
+Yaz Kardeşim :)))))))

İlk aldığım evin bi köşesine dev bi akvaryum koyup köpekbalığı beslicem. shark köşesi olsun! :D

**

Profil fotoğrafına sadece araba koyan adam; Transformer mısın lan sen? Bir şeye mi dönüşüyorsun? Hayır amacın ne senin?

‎+Bu televizyon bozuk lan !
-Yayındandır baba. . .
+Yayı nerde lan bunun ?

Dün rüyamda kaçırılıyordum. İsrail'den şüpheleniyorum.

Elini cebine atıp telefonunu bulamadığında hissettiğin o 2 saniyelik an kalp krizinden Beterdir.

‎"Sevdiğini serbest bırak, dönerse senindir, dönmezse ebenindir, zıplıyorsa delidir, çömeldiyse dokunma."

Birgün istop oynarken kızlardan biri "Flormar 381" diye bağırıp renk bulmamızı isterse ne yaparız bilmiyorum. Kabus gibi.

Söz'ün bittiği Yerden Sağa Dön,100m. kadar Yürü,Sırtını Düşmanına ver ve Karşına bak,
Mutluluğun hemen Yanında El sallıyor Olacağım :-)

Sevgilinizle artık tartışmak istemiyorsanız, ayrılın.Ben yaptım artık tartışmıyoruz, %100 Çalışıyor..

50 kuruşluk çikolatanın verdiği mutluluğu veremeyen insanlar var ya, ben ona yanıyorum!

O değil de; eskiden askerlik yapmayana kız vermezlerdi,şimdi,askerlik yapana kız vermeyecekler, çulsuz bu diye... xD

iki yakın arkadaşın bakıştıktan sonra tek kelimeyle kahkahalara boğulmasındaki şifreyi CIA, MOSSAD falan bile çözemez! :))

**

Ne zaman aldığı ödülü tören sonunda bim poşetine koyup otobüsle evine dönen bir sanatçı var, işte orada sahiden halktan biri var...

Geri