Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Sergen: Çok ilginç ve başarılı buldum
Acun: O zaman oylamaya geçelim
Sergen: Ben hayır diyorum

Telefonu "aradığınız kişiye ulaş.." der demez kapatıyosanız yanlış yapıyosunuz.Ben dinledim hepsini.Sonunda "şaka şaka bağlıyorum" diyo.

‎3000 lira harcayıp 30 torba kıyafet alıp,taksiye 20 lira veremeyip yürüyen kadın konuştu;"O paraya 2 tane tayt alırım ayol.

Türkiye bu günlerde en gergin dönemini yaşıyor : Vize sonuçları açıklanıyor !

otobüs bileti alırken sadece "bayan yanı" değil, "bebekli aileye en uzak koltuk" opsiyonu da olmalı. huzurlu bir uyku hepimizin hakkı.

"akraba evliliği" kavramını ilk duyduğumda "ulan ya zorunlu bir şeyse, ya babamla amcam evlenirse?" diye düşünüp kahrolmuştum.

Brad Pitt'e "Senden korkan senin gibi olsun!" dedim, şimdi beni korkutmasını bekliyorum.Kaşım gözüm benzer belki :))

Bir çin atasözü der ki; "メジャーではない割に女 性会員が多い穴場的出会えるサイトで" yani diyor ki; her bulduğunuz çince yazıyı boynunuza dövme yaptırmayın belki ananıza sövüyordur.

Rusya Türkiye'den Banka Satın Alacakmış. Artık İşlemler Şöyle İlerler; "Sen İstiyor Başka Hesaba Havale, Verecek 100$ Daha".

Lan anlamıyorum ya madem okumanın yaşı yok bırakın gençliğimizi yaşayalım ilerde okuruz. :)

Ojesi kurumadan kafası kaşınan bir kızın dramını çeksem, Çağan Irmak'ı bile ağlatırım...

Arkadaşlar 2012'de dünyanın yok olacağı gerçek değilmiş. Az önce aldığım bisküvinin son kullanma tarihi 2013. sorun yok yani..

Kızlar da herşeye "yirim ya,ay yirim ben onu,yirim yirim" diyorlar, sonra vay biz niye kilo alıyoruz. alırsın tabi

Bir kadını ağlattıktan sonra kendini ateşe atıp yakan tek varlık, "Soğandır"

‎"Sigaraya vereceğiniz parayla albüm alın" diyen insanlar: Biz size "kokain içeceğinize albümleri bedava verin" diyor muyuz ?

Güzel bi kız görürsün,
tanisirsin,arkadaslarina
hava atarsin, hevesin kaçar.

Güzel bi kız gorursun,
hayal edersin, birileri
yoluyla tanisirsin, çikarsin,
hava atarsin, hevesin kacar.

Güzel bi kız görürsün,hayal
edersin, ugrasirsin,çok
kafaya takarsin,senin olur
hevesin kacr.
...